AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 çet odası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  13:58:06  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Oyunsitesi'nin çet odası hangi serverda? irc.ttnet.net.tr'de #oyunsitesi'nde nedense kimseyi göremiyorum ben ttnet server'ında diye hatırlıyorum acaba yanlışmı? Eğer doğruysa 12 saat kalmama rağmen neden kimse girmiyor acaba?

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/07/2005 :  14:53:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çünkü orası sitemizin resmi kanalı değil. Kimse gitmek zorunda değil bu yüzden. Bu konuyu da Serbest Bölüm'e taşıyorum. Bizimle alakalı bir durum değil çünkü.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  20:59:18  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki resmi kanal var mı?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/07/2005 :  21:12:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Resmi kanal vardı... Bazı arkadaşlar israrla chat kanalı istediler ve bu istek yerine getirilip chat odası açıldı. Ama chat odası açıldıktan sonra bunu ısrarla isteyen arkadaşlardan hiçbiri orada görülemedi. Yöneticiler ile birlikte birkaç arkadaş (ki o arkadaşlar şu anda grup kurmakla suçlanıyorlar) muhabbet etti. Katılım fazla olmadığı ve muhabbet edenlerin zaten msn üzerinden aynı olayı yaptığı düşünülerek kanal kapatıldı.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/07/2005 :  11:27:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o resmi kanal benim başımı Hans Von Aiberg'çilerle derde soktu (amma gırgırdı yahu :D :D) -Avaris hocam hatırlar zuhaahaha)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/07/2005 :  13:35:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O günleri hatırlıyorum. Hatta bir gün nickimizi değiştirip o kanaldakileri Hans Von Aiberg olduğumuza inandırmıştık. Bir süre vaaz verdikten sonra biri anladı o olmadığımızı. Sonra attılar tabi kanaldan

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000