Arkadaşlar Oyunsitesi'nin çet odası hangi serverda? irc.ttnet.net.tr'de #oyunsitesi'nde nedense kimseyi göremiyorum ben ttnet server'ında diye hatırlıyorum acaba yanlışmı? Eğer doğruysa 12 saat kalmama rağmen neden kimse girmiyor acaba?
Çünkü orası sitemizin resmi kanalı değil. Kimse gitmek zorunda değil bu yüzden. Bu konuyu da Serbest Bölüm'e taşıyorum. Bizimle alakalı bir durum değil çünkü.
Resmi kanal vardı... Bazı arkadaşlar israrla chat kanalı istediler ve bu istek yerine getirilip chat odası açıldı. Ama chat odası açıldıktan sonra bunu ısrarla isteyen arkadaşlardan hiçbiri orada görülemedi. Yöneticiler ile birlikte birkaç arkadaş (ki o arkadaşlar şu anda grup kurmakla suçlanıyorlar) muhabbet etti. Katılım fazla olmadığı ve muhabbet edenlerin zaten msn üzerinden aynı olayı yaptığı düşünülerek kanal kapatıldı.
O günleri hatırlıyorum. Hatta bir gün nickimizi değiştirip o kanaldakileri Hans Von Aiberg olduğumuza inandırmıştık. Bir süre vaaz verdikten sonra biri anladı o olmadığımızı. Sonra attılar tabi kanaldan