boyle seylerı gecın artık ıgrenclıkmı gormek ıstıosun git al silent hill oynunu oyna gece 3 te ısıkları kapatıp kulaklıkla grafıkler ve seslerden sonra zaten ıgrenclıgı gorursun sılent hıll 1 de okul a gıdıosun yada hastaneye geceleyın oluyo ve degısıyo etraf yerler metal duvarlar curuk kan ıcınde heryer zombıe al sana ırenclık cızgı fılm deıl o yalnız gercege yakın bısı vıdeo oyunu sonucta ama ıyı konsantre olduktan sonra tırstırır adamı
burdaki iğrençlikle silent hilldeki farklı ama:) htf böle laylaylom çizgi filmlerle falan(misal teletubbies) maytap geçmek hatta bu tip kahramanları(hmm) hunharca katletmek amaçlı yapılmış bişi(tabi çok tuttuu için artık kopuyo olay bi noktadan sonra).. izlemek acaip koparıyo beni şahsen, özellikle theme müziğinin üstüne görüntüler gelince we bitişte yine o şahane ötesi müziği duyunca bi garip yarılıyorum. ama silent hillde hiç güldüğümü hatırlamıyorum, hatta yeterince kaptırdıktan sonra ewin içinden gelen çıtırtılarda bile böle bi yusuf yusuf geçio amaçları çok farklı yane, sh deki dehşet atmosfer olsun tırs olsun die..