AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Happy Tree Friends (16+)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 21/07/2005 :  21:23:23  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
:-))
Biri pokemon mu istedi? Şöyle alalım.
http://www.dosyaninmekani.com.tr.tc/

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 24/07/2005 :  17:30:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
boyle seylerı gecın artık ıgrenclıkmı gormek ıstıosun git al silent hill oynunu oyna gece 3 te ısıkları kapatıp kulaklıkla grafıkler ve seslerden sonra zaten ıgrenclıgı gorursun sılent hıll 1 de okul a gıdıosun yada hastaneye geceleyın oluyo ve degısıyo etraf yerler metal duvarlar curuk kan ıcınde heryer zombıe al sana ırenclık cızgı fılm deıl o yalnız gercege yakın bısı vıdeo oyunu sonucta ama ıyı konsantre olduktan sonra tırstırır adamı
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 25/07/2005 :  00:24:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
burdaki iğrençlikle silent hilldeki farklı ama:) htf böle laylaylom çizgi filmlerle falan(misal teletubbies) maytap geçmek hatta bu tip kahramanları(hmm) hunharca katletmek amaçlı yapılmış bişi(tabi çok tuttuu için artık kopuyo olay bi noktadan sonra).. izlemek acaip koparıyo beni şahsen, özellikle theme müziğinin üstüne görüntüler gelince we bitişte yine o şahane ötesi müziği duyunca bi garip yarılıyorum. ama silent hillde hiç güldüğümü hatırlamıyorum, hatta yeterince kaptırdıktan sonra ewin içinden gelen çıtırtılarda bile böle bi yusuf yusuf geçio amaçları çok farklı yane, sh deki dehşet atmosfer olsun tırs olsun die..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 25/07/2005 :  15:01:23  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim burdaki amacım makaradan öteye gitmez,
tırstırmak isteseydim bunu yapardım.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 25/07/2005 :  15:07:33  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
south park izleyin :)

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000