AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta san andreas 'stowaway'
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 14/07/2005 :  21:41:03  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu bölümde uçaktakileri öldürdükten sora napılcanı anlamadım lütfen yardım edin

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D

NaRdLee
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 16/07/2005 :  23:48:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
UÇAĞIN İÇİNE SONA DOĞRU GİDİP PARAŞÜTÜ ALICAKSIN ADAMLARIN HEPSİ ÖLDÜYSE UÇAĞIN ARKA KAPISI ZATEN AÇIK EN UÇ KISMINA GİDİP YANİ (ATLIYACAKMIŞ GİBİ) SİLAHI ÇIKARIP UÇAĞIN İÇİNE ATEŞ ET ZATEN UÇAK PATLICAK AŞAĞIYA DÜŞECEKSİN PARAŞÜTÜNÜ AÇ VE DEVAM
Sayfanın En Üstüne Git

Dj__Newer
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 21/07/2006 :  20:14:57  Bilgileri Göster  Dj__Newer'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş sen nasıl ucaga atladın ben atlayamadım ya

Dj__Newer
Sayfanın En Üstüne Git

Kara Katil
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/08/2006 :  17:15:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
NaRdLee tarafından yazılan:

UÇAĞIN İÇİNE SONA DOĞRU GİDİP PARAŞÜTÜ ALICAKSIN ADAMLARIN HEPSİ ÖLDÜYSE UÇAĞIN ARKA KAPISI ZATEN AÇIK EN UÇ KISMINA GİDİP YANİ (ATLIYACAKMIŞ GİBİ) SİLAHI ÇIKARIP UÇAĞIN İÇİNE ATEŞ ET ZATEN UÇAK PATLICAK AŞAĞIYA DÜŞECEKSİN PARAŞÜTÜNÜ AÇ VE DEVAM

aynen öyle... ama bi yolu daha var. çantalı bombaları 3-4 tane yapıştır patlat ve hemen atla ama en uçta dur...
Sayfanın En Üstüne Git

alperrain
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 14/08/2006 :  19:04:57  Bilgileri Göster  alperrain'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
MOTOSİKLETE BİNİNCE YUKARI OK TUŞUNA BASARSAN AYAĞA KALKIO DAHA HIZLI GİDİO DJ NEVER.HERANGİ Bİ ENGELE TAKILMASSAN UÇAĞA YETİŞİO.AŞAĞI OKA BASIP BİNMEN DAHA ZOR AMA BAŞARIRSAN DAHA KOLAY.MOTOSİKLET ÇOK KALKIP DÜŞEBİLİR DİKKATLİ OL
O BÖLÜMDE BEN DE ÇOK ZORLANMIŞTIM

atamıyorum,kalemsiz asla yapmam
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000