AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Multi = Zaman Kaybı ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/07/2005 :  21:30:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son zamanlarda multi oyunların içerisine bende girmeye başladım. Şu anda Mu Online ve Knight Online'ı oynuyorum. Ama bu multi olayı bana zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Aynı mekanda sürekli aynı yaratıkları öldürmeye çalışmak boşa zaman harcamaktan başka birşey değil gibi geliyor bana.

aybus1907
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 14/07/2005 :  23:17:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede haklısın ama aslında başka dallarda yani spor basketbol futbol yada daha değişik şeyler çıkarsalar hoş olmazmı????

Ayberk
Sayfanın En Üstüne Git

Man_Hunter
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 15/07/2005 :  15:49:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Online spor oyunları gibi! :)

Oyunların ustası,Rapçilerin kardeşi! :)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 15/07/2005 :  20:38:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Onlarında pek farklı olacağını sanmam. Ayrıca nasıl bir düzenleme yapılacak ve olay nasıl olacak bunlar pek açık değil. Bir lig falan düzenlense hangi kriterlerle nasıl bir ayarlama yapılacak??? Yani sizin dediğinizde olacak birşey değil.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 20/07/2005 :  22:14:22  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier haklı knight ve ogamede beni çooooook sıktı multiplayer deil normal oyunlar daha ii hem sürekli internete bağlı olmazsınız
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 20/07/2005 :  23:26:16  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
djocny tarafından yazılan:

rappier haklı knight ve ogamede beni çooooook sıktı multiplayer deil normal oyunlar daha ii hem sürekli internete bağlı olmazsınız

Adsl varsa neden olmasın

Bende bi ara böyle düşünüp bırakmıştım ama bence Knight ın güzel yanı savaşlar.Online ordu savaşları çok mükemmel bence
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000