AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 cm 0304de en iyi kaleci kim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

g.kilicaslan
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 11/07/2005 :  19:32:27  Bilgileri Göster  g.kilicaslan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar çok iyi ucuz ve kaliteli kaleci arıyorum
cevaplarınızı iletin

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 12/07/2005 :  00:32:37  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gianluigi Buffon diyeceğim ama pahalı senden mnejer ekleyip alırsın problem yok...

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

fyagiz
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/07/2005 :  11:37:53  Bilgileri Göster  fyagiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fyagiz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
vallaha bence en iyi ve güzel kaleciyi hızlı armadan arattırcam ve istersen fikrim ucuz da olursa ben o kaleciyle şampiyonlar liginde süper kupada falan yani girdiğim bütün türnuvalarda turnuvalarda toplam 15 gol yedim 50 gol attım ve benim dediğim kaleci zaten mondragon gs de 2002 yılında ama

fyagiz
Sayfanın En Üstüne Git

carlitos
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 19/07/2005 :  20:26:41  Bilgileri Göster  carlitos'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence buffon dicem ama ben 2008-2009 sezonundayım juvedeyim ve bu buffon hep hatalı gol yiyo adama uyarı verdim yeni sözleşmede imzalamıyo. buffon rüştü veya casillas bence. genç arıyosan sao paulo daki bruno ya bak işte

asd
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 20/07/2005 :  13:11:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak pletikosa iyi sonra kasper wiese esper
Sayfanın En Üstüne Git

riberymami
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 06/08/2005 :  13:00:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BIRAKIN YABANCIYI EN İYİ GÖKHAN TOKGÖZ AL 2010 KADAR RAHAT ET YEDEĞİNEDE KEREM İ ALIRSAN İYİ EDERSİN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000