|
Yazar |
Konu  |
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 21/08/2005 : 13:44:12
|
Krondor;Hassooo'yla olan tartışmamızı okumuşsan özentiliklerinin neden kaynaklandığını anlatmaya çalıştım.Sorun yaptıkları müzikte değil.Sorun yaşam tarzlarında.Hepsi aynı şekilde yaşıor.Hiç bir özgünlük yok.Hepsinde aynı saç tipi,aynı kıyafet,aynı BAĞIMLILIKlar. Artık gençler söyle konuşuyor:
-Ay Kornun yeni şarkısını dinledin mi? -Evet bayıldım dostum.Zaten onların bassçısı da çok iyi.Manyak çalıyolaar.
Örnekti...bu tür konuşmalara çok tanık oldum.anlatabiliyomuyum.insanlar hep aynı şeyden mi bahseder? |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/08/2005 : 17:19:31
|
İnsanların bilgileri sınırlı olduğu için aynı şeylerden bahsediyorlar. Bu özentilikten değil, bilgisizlikten kaynaklanıyor bana kalırsa. Ancak saç tipi, kıyafet vs. özenti veya bilgisizlikten değil. Çok da farklı tarzlar yaratılamaz bu konuda. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 21/08/2005 : 18:00:23
|
İlgi çekmek için hepsi.Aslında ne yaptıklarının farkındalar.Neyin ilgi çektiğini biliyorlar.Görüyorlar ki o tiplerin arkadaşı fazla onlarla takılıp onlara benzemeye çalışıyorlar.
Amaç farklı bir tarz yaratmak değil zaten amaç; özgün olmak,kendin gibi olmak. |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 21/08/2005 : 18:32:15
|
Kesinlikle haklısın ne yaptıklarının farkındalar ama gunumuzde populer kultur die bişe war ve insanlar bir şekilde ilgi çekmek istiyorlar ne bilim yani farklı bir şey soylemek istiyorlar ama konustukları konular o kadar saçma oluyor ki işster istemez birbirleriyle aynı şeyleri konjusuyorlar yaa işte bu boyle birşey olmush sanırım boyle de gidecek :(( |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146 |
İletim - 21/08/2005 : 19:25:06
|
Aslında ortada büyük bir çelişki var.Örneğin rap-hiphop-r&b tarzlarında demeç veren kişiler,"müzik tarzımız yeniliklere açıktır,herkes freestyle takılır,herkesin farklı tarzları vardır"dediler. Ve dikkat ederseniz bu müzik tarzlarının hepsinde de belli tabular var.Bu insanlar aynı şeyleri niye yapıyorlar hiç düşündünüz mü?Benimsemek derseniz yanlış olur çünkü bir fikri idol haline getiren bir insan onun üstüne çıkma yetisini kendinde hisseder.Bunu (kim ne derse desin) cahillik ve körü körüne inanma olarak görüyorum. Mangaya "turkish LP" diyen bir insana nasıl bir yaklaşımda bulunmak lazım gelir?İnsanımız yapı itibariyle çok rahat ve hazırcı.Kendisini geliştiren insan,örnek aldığı idolün dış görünüşüne değil,kavramına özenmelidir. Sevgilerimle... |
En sonunda AŞK... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|