AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 San Andres ile İlgili Görüşleriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 06/07/2005 :  10:59:21  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
San andres her yönüyle mükemmel bir oyun gerek grafikler,gerek görüntüler,gerek sesler her şey gerçeğine çok yakın yapılmış.Üstelik gta vice city'e göre dahaçok dolaşıp daha çok gayrimenkul alınabiliyor.Oyunda özellikle arabalar çok gerçekçi harita büyük kısacası her yönüyle müthiş bir oyun bu oyunu herkese önerir ve buraya sizinde görüşlerinizi yazmanızı isterim....

***DEVİL***

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 06/07/2005 :  11:48:57  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
olağan üstü bi oyun ben oyunu 2-3 hafta kdr önce bitirdim...

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 06/07/2005 :  12:20:19  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
vallahi bravo ben bilgisayada yeni yer bulabildiğim için dün yükledim oyunun %3ünü bitirdim....

***DEVİL***
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 06/07/2005 :  14:07:02  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadas lar uzatmaya gerek yok. Tek kelimeyle cok mukemmel bi oyun

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 06/07/2005 :  20:50:48  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence çok iyi bi oyun kilo alıyoz kas yapıyoz saç kestiriyoz dövme yaptırıyoz tırmana biliyoz yeni çok fazla motor var traktör var uçak bileti alıp seyahat yapıyoz at yarışı oynuyoz bilardo oynuyoz boks maçı yapıyoz atari oynuyoz paraşütle atlama bile var basketde oynayabiliyoz sevgilimiz var çok içerikli iyi bi oyun
Sayfanın En Üstüne Git

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 06/07/2005 :  21:05:19  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sevgilimiz kim oluyor ve nerde oluyor?

***DEVİL***
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000