AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yönetici abilerim bi bakın...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

|TITAN|
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 07/07/2005 :  10:54:23  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostum ben emre falan değilim emreyle daha önceden chatleşmiştim hehehe iyimi suç bana kaldı :D Ama biraz karşılaştırdımda emreyle şirineyi olabilir ha gerçekten konuşma tarzları çok uyuyorda bak mesela serbest bölümde kız tavlama yöntemleri diye bir konu açmışlar o konuda şirine nin davranışları aynen kızların konuşması gibi yani %50 ihtimal emre olabilir %50 ihtimal olamaz hemen yargısız insaf yapmayalım hocam....SAYGILAR

DeMoN HuNTeR
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 07/07/2005 :  13:39:59  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
daha önce de dedim. emre salak bi çocuk değil. aynı tarzda mesaj yazmaz. şirineyle kız gibi, soldier la kendisi gibi yazar. ama şunu da söyleyim, emre nin ban lenmesini istediğim falan yok! zaten ilk mesajım da bi soruydu sadece. kim olduğunu sordunuz, bende söyledim.

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000