AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gıcık oldum göreve bi yardım edin san andreas
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 04/07/2005 :  16:53:41  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar cv nin bizi aradığı bi bölüm varya hummer ı olan bi adamı kovalıyoruz araba zırhlı patlamıyo o bölümü nası yapcam bi yardım edermisiniz lütfeeeeeeeen beyler anlamadıysanız biraz ayrıntı verelim okuyan bi cevap yazsın yaaaaa

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 04/07/2005 :  20:10:27  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar lütfen bi cevap yazın biraz daha ayrıntı veriyimmi
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 05/07/2005 :  20:20:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cv kimdi ya biraz ayrıntı ver.sonlarda mı bu bölüm başlarda mı?
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 05/07/2005 :  21:14:54  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
29 UNCU BÖLÜMMÜ NE CESAR CV DEDİĞİM YOLUN ORTASINDA TELEFONLA ARIYO HARİTADA Bİ YER GÖSTERİYO GİDİNCE SENDEN KAÇAN Bİ ARABA VAR İÇİNDEDE KENDİ ÇETENİN ADAMLARINDAN BİRİ CV NİN İLK YARIŞ GÖREVİNİ GEÇİNCE WU Zİ MU DİYE Bİ ADAM VAR YARIŞDAN ÖNCE ONLA TANIŞIYOZ O GÖREVİ YAPTIKTAN SONRA Bİ YARIŞ DAHA VAR AMA ONU YAPMADAN TELEFONLA ARIYO CV SONRASIDA YAZDIĞIM GİBİ ADAMIN ARABASI PATLAMIYO
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 06/07/2005 :  12:53:06  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gerek kalmadı yaptım
Sayfanın En Üstüne Git

JUUAN
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 07/07/2005 :  09:39:06  Bilgileri Göster  JUUAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl yaptın banada soylermısın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000