AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 uydu programları (katılın paylaşalım)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 08/07/2005 :  13:27:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
NASA iyi bir internet bağlantısı istiyor fakat Google Earth sanırım bağlantı istemiyor çünkü ben bizim okula bakmıştım , Spor Salonu gözükmüyor . Yani sanırım Google Earth daha önceden çekmiş fotoğrafları ve birleştirmiş .
Sayfanın En Üstüne Git

silentwalker_tr
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 25/07/2005 :  13:41:55  Bilgileri Göster  silentwalker_tr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben bu işten hiçbirşey anlamıyorum. Nasıl oluyorda 1 uydudan 1 den fazla kişi birden aynı anda bakabiliyor. Bence bunların tümü foto yada model o kadar o anki şeyleri göstermiyor yani.

I am a buildmaster.
Think, Build and Play.
But only for WC and SS.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 25/07/2005 :  17:09:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten uydudan direkt bağlantı kurup dünyayı canlı olarak izlemiyoruz. Bunu yapsa yapsa NASA yapar herhalde :) Program -tahminen- Google'a bağlanıp önceden uydudan çekilmiş resimleri gösteriyor. Bağlantı gerekiyor yani. Hatta net bir görüntü görebilmek için iyi bir bağlantı gerekiyor. Yoksa normal bir 56K'lık modemle yarım saat beklemek zorunda kalırsınız.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 25/07/2005 :  17:21:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
WoLoWoLo tarafından yazılan:

Bu programlarla ilgili bi sorum olacak ; bunlarda baglanti hizi onemli mi? yoksa 56k modemle de cok rahat bi bicimde incelenilebilir mi?

Programın bilgilerinde minimum 128 kbps yazıyo.

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

hortlaks
Üye

Mauritius
İleti 63

İletim - 01/08/2005 :  05:37:27  Bilgileri Göster  hortlaks için bir ICQ İletisi Gönder  hortlaks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hortlaks için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynı zamansa setup'ı 11 mb gibi olan program için de, minimum 200 mb'lık alan istiyor, istiyor da istiyor..
Bir de Türkiye'de İstanbul, Ankara ve Cizre dışında hiç ayrıntılı resim yok ne yazık ki...

HFC W O T A
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000