|
Yazar |
Konu  |
McFurkan
Üye

İleti 31 |
İletim - 02/07/2005 : 23:29:08
|
eren536, hatırladım sanki ya :) Neyse konu bozulmasın :) |
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.
(şair olağım inşallah) |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 03/07/2005 : 02:44:46
|
Yaw biz o kadar küfür yedik, hem de ailemizle ilgili. Yine de hala buradayız. Bir tek salak lafı yüzünden ayrılacak bir insan olduğunu sanmıyorum. Ki zaten arkadaşın üyeliği de kilitlendi. Kulağını çekmeden dön bakiim geriye  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/07/2005 : 04:35:02
|
Yahu eskiden yeni üyelerden 10'da 1 bile sorun çıkmazdı, şimdi her 3 üyeden 1'ini atıyoruz :S Nesil bozuldu yahu. |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 03/07/2005 : 22:18:11
|
abi herif küfür ediyor diye banlamıştımda ne nicklke geri dönmüştü , sanal ortamda gerçek hayatta yanından geçerken önünün iliklemeden geçemeyecek adamlarla muhattap oluyorsunuz, klavyenin ve ekranın arkasına saklanarak millete istediği şeyi söyleyebilen bazı silik kişilikli şahsiyeetlere kızıpta kendinize ceza vermek neden onu anlamıyorum, forumun ortamı birhayli gergin son günlerde, sıcaklar bastırdı ondanmıdır nedir, herşeyi ciddiye alma derim, üstüne üstlük kem söz sahibinindir... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|