AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Beramus ta lvl kasıom
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

carlos_olivera
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 02/07/2005 :  14:05:39  Bilgileri Göster  carlos_olivera'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
okeys ;)

arkadastan areste 63 lvl lık wariror aldım.....
Sayfanın En Üstüne Git

benyavuz
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 02/07/2005 :  23:28:30  Bilgileri Göster  benyavuz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim beramus ta kız karakterim war lvl 15 bana lvl atlatırsan sevinirim:)adı cleniera (bu arada senin karakterinin adı ne ) bide bana civciv almakta yardım edebilirsin di mi?

BENYAVUZ
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 03/07/2005 :  19:18:05  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi sana "KÖR MÜSÜN!!!" dicem ayıp olcak o yüzden demiyorum. Bişey sorcaksanız konuya yazılan cevapları iyice okuyun bence.
Sayfanın En Üstüne Git

tiger_31
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 24/07/2005 :  17:45:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben beramus 2 de lvl 22 deyim bana da lvl atlatırsan sevinirim ama sanıram sen beramus 1 desin
Sayfanın En Üstüne Git

mskuten
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 25/07/2005 :  13:37:05  Bilgileri Göster  mskuten'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bramusta lvl 30 bana lvl atlatırmısın rague 30 lvlde assasin çok güzel geliştirdim eyer diezde de de lvl atlamak isteyen olursa sen dahil lvl kasabilirim

mskuten
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000