ben bu oyunu aldım pc ye yükledim ama oyun açılmıyor bir uyarı çikiyor opengl 1.3 diye bişiyy sorun ekran kartındanmı kaynaklanıyor acaba? benim ekran kartım 256 mg ram birde opengl ekran kartının ismimi ne?
Mutlaka en azından SP1'in yüklü olması gerekiyor.Belki ondan kaynaklanan bir hatadır.Eğer SP1 yüklü ise birde ekran kartının en son driver'ı yoksa onuda yenile.256MB ama özelliği nasıl?Belki ekran kartın yetersiz.Oyun biraz fazla sistem istiyordu.En son olarakta tek gözü bantlı amcalardan aldıysan:)birşeyler yapman gerekiyor;)bu sakıncalı bir konu.
evet bence sorun driver den kaynaklanıyor çünkü oyunun özellikleri benim pc ye uygun gözüküyor.Ama driver nedir nasıl yükleyeceğim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim!
bende ati 9550 varken bitirdim iyiki çünkü 6600gt ye geçince bendede opengl hatası verdi çok güzel oyun 9550de biraz kasıyodu 6600 da rahar rahat oynarım dedim ama ne göriyim açmıyo :(
Mutlaka en azından SP1'in yüklü olması gerekiyor.Belki ondan kaynaklanan bir hatadır.Eğer SP1 yüklü ise birde ekran kartının en son driver'ı yoksa onuda yenile.256MB ama özelliği nasıl?Belki ekran kartın yetersiz.Oyun biraz fazla sistem istiyordu.En son olarakta tek gözü bantlı amcalardan aldıysan:)birşeyler yapman gerekiyor;)bu sakıncalı bir konu.