Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 01/07/2005 : 14:02:49
|
Eskilerin neden tercih ettiklerini biliyorum ama yeni gelen arkadaşların ve coğunlukla serbest bölgeyi kullananların amacını merak ediyorum.... |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 03:38:47
|
kedidir o kedi, ne yazayım buna, yaw hadi msg sayım artsa neyse, oda olmuyo, ellerimi yoruyorum, yok sevmediğim adam olsan tenezzül edip cevap yazmayacamda ayıp olur, dar günlerimde az muhabbet etmedik senle, mesajı salla deyip yazıyoruz, senin yüzünden siteden kovacaklar beni, terbiyesiz adam seni eskidende böyle geyik olsun diye tonlarca konu açardın, kaç konunu kilitledim, kaç kere üyeliğini kilitledim, yeni nicklerle gene geri geldin siteye, yok uslanmazsın sen, düşmüşsün bir popülerlik peşine, git kardeşim pop zıtara git, türkiyenin yıldızlarına git, burda madalya yok, bak 1500 mesajın olmuş üşenmedim araştırdım tamamı geyik, birde bir insana yardımcı olan mesajını göreyim, yok eşşşeğin kulağına su kaçmış nasıl çıkarırım, yok kız beni bıraktı geri dönermi, illalah dedik sen ve senin gibilerden  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 02/07/2005 : 14:55:56
|
Seviyeli insanlar ve seviyeli sohbetler vs vsvar OS'ta(Bazıları varki bu seviyeli sohbetleri ve SEVİYELİ ÜYELERİN BULUNDUĞU OS'UN DÜZENİNİ BOZMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR.AYIPTIR BE KARDEŞİM!!!)Herkes herkese yardım ediyor.Daha çok neden var sayabileceğim ama buraya sığmaz maalesef |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/07/2005 : 16:20:30
|
alıntı: CANPOLATALEMDAR tarafından yazılan:
Seviyeli insanlar ve seviyeli sohbetler vs vsvar OS'ta(Bazıları varki bu seviyeli sohbetleri ve SEVİYELİ ÜYELERİN BULUNDUĞU OS'UN DÜZENİNİ BOZMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR.AYIPTIR BE KARDEŞİM!!!)Herkes herkese yardım ediyor.Daha çok neden var sayabileceğim ama buraya sığmaz maalesef
Canpolat sana teşekkür ediyorum. Mesajı ciddiye alıp cevabınıda düzgün yazmışsın ama olanları bilmiyor olmada çok büyük ihtimal (:
Thakki hocam senin cevabını büyük bir tebessümle okudum. Sen benim kalbimdesin... FBli olman dışınca seni çok çok seviyorum (: |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 03/07/2005 : 22:44:26
|
rap dostum şurda kafaca uyuştuğumuz, sevdiğimiz saydığımız, yaşçada akran olduğumuz insanlardansın, msn de bile geyik yapmadığımız kaç kişi var acaba toplasan, bende sana os yi tercihimi mesajını ciddiye alarak cevaplayayım, ilk üye olduğumuz ve hala terk etmediğimiz tek forum, önceleri sade üyeydik sonra hile yazarı olduk ardından kaan yönecilik görevini yükledi ve hile mile derken baya baya tam yazarlığa kadar geldik, ben şahsen (bütün yöneticilerde sanırım böyle düşünüyordur) olaya sadece forum gözüyle bakmıyorum, çünkü OS forumdan ibaret değil, (hatta kaan'a kalsa forum sitenin en gereksiz bölümüdür), kullanıcılar arasında bu kadar dostluk kurulan başka site varmıdır bilemiyorum, hasta fenerli olmama ve kullanıcıların çoğuyla deplasmanlar dahil bütün maçlara gitmeme rağmen antunun forumunda bile bu sıcaklığı bulamadım(burda olupta antudan tanıdığım arkadaşlar kusura bakmasınlar), şurdan kazandığım öyle arkadaşlarım varki belki birkez yüzyüze görüşmesek bile en ufak derdimizde yardımımıza koşmuşlardır, en ufak dertlerini kendi derdimiz kabul ederiz, daha evvelde son günlerde olan olayların benzerlerini yaşadık, ne oldu çürüklere, kimisi kendi çekti gitti kimisi temizlendi, bazıları kafa yapılarını düzeltip geri geldi, dışlandılarmı yada kabulmü görmediler, işte buna benzer birçok nedenden ötürü Os yi tercih ettim, burası benim ailemin bir parçası, ailende sevmediğin kişilerde olacaktır elbet, ama işler hakarete yada terbiyesizliğe varmadıkça saygı çerçevesinde asgari müşterek bir noktada uzlaşma sağlanır... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/07/2005 : 23:55:48
|
Yav bu konular, ilk bir gerginlik yarattı ama şimdi güzel yazılar geliyor. Valla sarılasım geldi Hakkı Hocam sana . |
 |
|
Konu  |
|
|
|