AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Son Dakika Basketbol!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 5

ckose
Seçkin Üye

Turkey
İleti 350

İletim - 21/07/2003 :  20:04:49  Bilgileri Göster  ckose için bir ICQ İletisi Gönder  ckose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Iverson bir ara bilmem kaç yıl hapisten yargılanacak diyorlardı,olmadı.Ancak bu sefer iş ciddi,elimizde yeterli kanıtlar var diyorlar bakalım ne olacak.

Bence Iverson'un en büyük eksiği zaman zaman çok aptalca şutlar kullanması.Şut yüzdesi genelde sürünüyor.Onun dışında çok iyi,özellikle top çalmada üstüne yok.

Cem Köse-Yazar
ckose@oyunsitesi.gen.tr

And we go...Our blooded trace;
The Jester Race
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 23/07/2003 :  15:09:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kobe'ye laf etmeyelim lütfen yani dallas macında izleyenler bilir arada 35 sayı fark varken bir tek o oynuyodu sahada shaq falan umudu kesmisti 25 sayı atınca shaqda kendine geldi bence kobe cok hırslı kazanma istegi hic bir zaman bitmiyo aileye karısması cocugunun olması daha iyi kobe'nin cocugu oldugundan beri eskiye göre cok daha iyi oynuyo zaten cogu mactada onun icin oynadıgını söylüyo benim MVP adayım daima Kobe olacaktır. bu tecavüz olayını da pek zannetmiyorum adam evli barklı mactan maca gidiyolar yani ne zaman vakit bulupta böyle bir sey yapmıs pek sanmam tabi bir jordan gibi kimse olamıycak

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

justin430
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/07/2003 :  15:29:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hidayet spurs'a takasla alınmış...
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 20/05/2004 :  19:30:09  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
play offfffffffffffffffffff a az kaldı arkadaşlar
benim favorim tabiki LAKERS

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 21/05/2004 :  01:52:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen en son ne zaman fikstüre baktın? Playoff'lar çoktan başladı . Lakers konferans finalinde Minnesota'yla eşleşti.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000