AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 NBA ve Diğer Basketbol Oyunları
 NBA 2005 ÇILDIRTAN ALLEY-OOP
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

spifspif
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 30/06/2005 :  19:24:23  Bilgileri Göster  spifspif'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR nba 2005 DE SMAÇ YARIŞMALARINDA BİR TÜRLÜ ALLEY-OOP YAPAMIOM NASIL YAPILIO YARDIIIIM PLEASE!!!!!!!!!

spifspif***

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 30/06/2005 :  19:41:24  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA ile ne ilgisi var

İlk önce kontrol ayarlarına girip tuşları istediğin gibi ayarla.(alley-oop un tuşunu bilmiyorum çünkü ben değiştirmiştim)Daha sonra pota altındaki adamına doğru pas at.Alley-oop u hangi tuşa koyduysan adam topu alır almaz ona bas.
Sayfanın En Üstüne Git

spifspif
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 01/07/2005 :  03:33:31  Bilgileri Göster  spifspif'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
bomkonger tarafından yazılan:

GTA ile ne ilgisi var

İlk önce kontrol ayarlarına girip tuşları istediğin gibi ayarla.(alley-oop un tuşunu bilmiyorum çünkü ben değiştirmiştim)Daha sonra pota altındaki adamına doğru pas at.Alley-oop u hangi tuşa koyduysan adam topu alır almaz ona bas.

arkadaşım onu bilioruz ben SMAÇ YARIŞMALARIN DA ALLEY-OOP NASIL YAPILIO DİYORUM !!!! SMAÇYARIŞMALARINDA!!!!

spifspif***
Sayfanın En Üstüne Git

21thgangsta
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/07/2005 :  22:00:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alley-oop anca joystick de oluyo.klavyede yapılmıyor.....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000