AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 san andreas bi görevdaha
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 29/06/2005 :  15:52:09  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar sweetin görevi bittiği zaman bi daha arıyo ya gangsterleri vuruyoruz o bölümden sonraki görevi yapamadım iki adam gösteriyo grup falan bi şeyler diyo ingilizce anlamadım nası yapıcan bi yardım edin ya

slimshady
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 29/06/2005 :  15:55:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gardas cok guzel anlattın:.....

biraz ayrıntı var mı????
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 29/06/2005 :  16:06:37  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
adamın yanına gidicen farenin sağ tuşuyla ona hedef alıcan g ya da h tuşuna basıcan kabul ederseler peşinden geliyolar daha sonra arabaya atlıcan ve işaretli yere gidicen
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 29/06/2005 :  17:53:36  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok sağol abi
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 30/06/2005 :  00:06:50  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
NOT:Görevleri yapınca elde ettiğin respect i ne göre daha fazla adam alabiliyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 01/07/2005 :  11:33:11  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bak onu bilmiyodum bomkonger saol
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000