e yüksekten düşerse ölür tabi. Mecbur kadığına göre neden başkası değil de adam atlamış. Balonda bir sorun falan mı çıkmış. Ne bileyim düşme tehlikesi mi geçir mişler?
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Ya ben buldum galiba ama yanılıyorsam düzelt: Adam ve arkadaşları çölün üzerinden geçerken bolanda bir problem çıkıyor. Ağırlıkları falan atıyorlar. Adamın çıplak olmasının nedeni de bu bence. Tüm ağırlıklardan sonra kıyafetlerini de çıkarıp atmak zorunda kalmışlar. Ama sorun devam etmiş ki herhalde, adamlardan birinin atlaması gerekmiş. Hani bizler de bazen önemli işler için çekiliş yaparız ya. Adam kısa çöpü çekmiş.(elindeki kibrtin tek açıklaması bu olabilir diye düşünüyorum) Atlamış ve ölmüş. Fazla mı salladım bilmiyorum. Aklıma başka olasılık gelmiyor dostum. Yanılıyorsam düzelt...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Evet bu doğru bizim bir arkadaş sormuştu bir kura çekilmiş en kısa çöpü çeken atacak kendini.En kısa olanını bu aadam çekmiş vede atlamış olay burda aslında anlayan bunu bilir...........
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC