|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/02/2006 : 22:59:54
|
| sonunda tilkiyi çabucak yakalayıp öldürdü, orman sefası sona erdi aradan 9 ay geçti ve genç kız ile aslanın nur topu gibi bir bebeği oldu, değişik bir cinsti ve dişiydi.Aslan bunun cinsiyeti Kıslan olsun dedi ve ismini düşündü... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/02/2006 : 23:12:54
|
| 3 ay ömrü kaldığı için biran önce kıslanın ismini düşünmeliydi ve sonunda çok düşündü karar verdi ismi... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 03/02/2006 : 23:48:53
|
| kıbın olmalıydı kesinlikle kıbın... |
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/02/2006 : 23:52:55
|
| kıbın kısa zamanda büyüdü ve çok güçlü bir kıslan haline geldi;ama olacaklardan habersizdi ve bir gün geldiki... |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|