|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/02/2006 : 17:38:08
|
| Kester aslında bir ajandı gerçek karısı değildi onu öldürmekle yükümlüydü ve yaptı, artık orta dünyaya barış yayılcaktı derken,testere saruman süprizini patlattı... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 04/02/2006 : 17:40:43
|
Aslanların üzerine benzin döktü ve hepsini purosuyla ateşe verdi.. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/02/2006 : 17:44:00
|
| tombalacı sauronun ateşe fobisi vardı;ama testere saruman ateşi çok seviyordu, bunun üzerine alidesiberu oğlu ve desiberularına buz okunu öğretir ve... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 04/02/2006 : 17:45:09
|
| Tüm aslanları söndürür ve testere saruman ı kendi testeresiyle keser... |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/02/2006 : 17:46:59
|
| Derken zorbişonun ölümünün intikamı üzerine tüm centaur halkı ayaklanır ve plan kurarlar... |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|