AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 süperstar yardımmm!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

SCOOBY
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 27/06/2005 :  14:40:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben kısa yoldan hile ile süperstar olmak iatiyorum yardımcı olurmusunuz???

aCCurseD_girL
Üye

İleti 92

İletim - 27/06/2005 :  18:31:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
SCOOBY, mervecal superstar ipucu diye bir konu açmış orada cevabı bulabilirsin kolay gelsin

!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!!
Sayfanın En Üstüne Git

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 01/07/2005 :  23:20:09  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bunun için şöyle bir taktik bulmuştum

Öncelikle; Makin Magicin de yüklü olması gerekiyor bu taktik için.Malzemelerini tam hatırlamadığım am malzemlerden tekinin Black Rose yani kara gül olan bir büyü var.Bu büyüyü yapmak için kara gül haricinde diğer malzemeleri çok rahat alabilirsiniz fakat gülü bulmak için öncelikle superstar şehrinde orta ya da yüksek seviyelerde bir yıldızla arkadaşlık kurup evlenin bunun içinde en basit yol aşk büyüsü yapmak bu büyüyü yaptığında karşındaki ile arkadaşlığın çok fazla olacak ve de ona aşık olacaksın böylelikle onunla evlenmen kolaylaşacak.Daha sonrada evinin önünde evlendiğin yıldızın hayranlarını göreceksin arada, Bu hayranlar arada sırada evin etrafında bir yere kara gülden koyacaklar.Bu gülü alıp gerekli büyüyü yapıp bir kere kullanacaksınız.Ve yıldızınız 4.5 olacak geriye artık sizin arttırmanız kalacak, Önünüze zorluk olarak arkadaş edinmede çıkacak tabi yıldınızı 5 yapcakken yani 15 tane kadarda arkınızın olması gerekcek bunuda aşk büyüsüyle çok rahat yapabilceksiniz.Bunuda hallettiğinize göre yıldızınızı 5'e tamalayabileceksiniz.

Test edildi onaylandı :Pp

Counter Strike Haritaları ve Web Siteleri Yaparım... :P:P:P:
Sayfanın En Üstüne Git

iremveidil
Üye

İleti 5

İletim - 15/06/2006 :  23:25:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki eğer Makin Magicin yoksa ne olucak??? :(
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin90
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 16/06/2006 :  00:10:00  Bilgileri Göster  huseyin90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman uğraşmalısınız
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 23/06/2006 :  22:11:03  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
iremveidil tarafından yazılan:

peki eğer Makin Magicin yoksa ne olucak??? :(

hayır hiç de bile ugrasmaya gerek yok int den sihirli asya indir tüm sorunların çözülsün ben bu sayede avril ile bile konusabiliorum

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000