arkadaşlar olmuyor deli takıldım herşeyi yepıyorum ama binaların yanmasını engelliyemiyorum.ayrıntılı bir açıklamaya ihtiyacım var sanırım .teşekkürler şimdiden.buarada hasso senin dediğini de yaptım yinede olmuyor.bide su taşımak için aquaduct yapınca well yapmayada gerek varmı .saolun.xenahu...
yangını söndürecek itfaiyedir güvenliktir artık neydiyse unuttum Ceasar'da, yılların oyunu, onlardan yapıyor musun? Daha doğrusu yapman yetmez, kurduğun birimlerde çalışacak işçin var mı?
Önce itfaiye(sanirim Firehouse du ) yapman lazim, sonra bu itfaiyenin faliyete geçmesi lazim (eger itfaiye binasinin bayragi varsa faliyete geçmis demektir), bunun için yeteri kadar isci olmasi lazim sehrinde. Eger yoksa ev yapip nüfusu artirman gerek. Ayrica itfaiye binasinin ve evlerin gereksiz yollarla olan baglantilarini kes veya yol uzantilarini sil ki itfaiyeciler bosa dolasmasin direk olarak evlere hizmet versin. Aksi takdirde itfaiyeci çikip gereksiz yollara girebiliyor ve bunun evlere bir yarari olmuyor ve yangin riski yükseliyor.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?