AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 wanted "hayırsever"
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ugurbaris
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 29/06/2005 :  12:25:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mıllet su oyunu calıstırmak için cd ıstıyorya altı cd nın hıc bırını kabul etmıyor bı yardım edın gayrı delırecem

yardım
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 29/06/2005 :  12:46:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uğur, http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/policy.asp adresindeki yazıyı okumanı tavsiye ederim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 29/06/2005 :  16:29:37  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi uğur sen galibe sözleşmeyi okumadın lütfen kopyaya hayır!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 29/06/2005 :  16:31:31  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi istersen üzerine hiç oynanmamış saveini atim msniaçık tut.
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 29/06/2005 :  23:42:35  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
M@D_PuNiShEr tarafından yazılan:

Abi oyunu bitirmişin yaw 5 olsaydı hadi neyse de 15 bayaa bi fazla..Yine de thnx...Nasıl geçtin bi söylesene,,Yani direk koronadan mı geçtin yoksa uçağın arkasına mı geçtin

Söyle geçtim; ilk önce havaalanına gittim uçağa bindim hedefe doğru yola koyuldum...(İçimden şu cümleyi söyledim ayrıca bu bölümü geçemeyeli 3gün olmuş)"Eğer yine geçemezsem yakıcam bu cd yi layn..."Sonunda azmin elinden hiç birşey kurtulamadı...Bi arkadaşa save dosyamı gönderdim o geçti
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000