AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 wanted "hayırsever"
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 25/06/2005 :  19:21:52  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben zar işaretli olan kumarhanenin uçaklı görevinde kaldım.Nası yapılacağını biliyorum ama çok zor bi hayır sever var mı

slimshady
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 25/06/2005 :  19:29:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
KARDES sen bana su dans gorevini gecersen

o gorev icin elimden geleni yaparım...........tabi o bolume gelince..............
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 25/06/2005 :  20:49:33  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ohoo aylar var oraya gelmene ama dans görevini yaparım sorun değil.MSN den ulaş bana
Sayfanın En Üstüne Git

slimshady
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 26/06/2005 :  10:30:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya abi ben sana ulastım...

e-mail attim. gelmedi herhalde..
bana uyarı geldi msn ve hotmail 3 gun kullanılmııcak..

ama bana surdan ulasabilirsin...

sslimshady@mynet.com

ama sen bi
bunu dene yine de

oguzhanuygun@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 27/06/2005 :  14:55:13  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bilgisayar başında pek olamıyorum,ama telefon sayesinde msn hep açık
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 27/06/2005 :  19:45:12  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bom dostum galiba aynı bölümde takılmışız.Adı freefall di mi?Walla bana şu bölümü geçmeme yardım etcek kişiye san andreasla ilgili herşeyi weririm heralde..Çok da önemli bi görev bütün görewler buna bağlı off off..Geçersen bana save ini at bi zahmet plss..

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000