AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 medal of honor spearhead
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

alienali
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 18/07/2003 :  13:16:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba sayın arkadaşlar.adı geçen oyunu aldım.sorunsuz bir kurulum yaşamak istiyorum.bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/07/2003 :  16:47:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açık bir şekilde yazsan daha iyi olurdu ama ben yinede bildiklerimi yazayı. Öncelikle bu oyunu yüklerken karşılaşacağın en önemli sorun versiyon farkı. Yanlış olabilir ama ülkemizde satılanlar İngiliz versiyon (yada American) Spearhead ise American versiyonu (yada İngiliz)... biraz karıştı ))
Senin yapman gereken önce Mahoo'yu yüklemek daha sonra Spearhead cd'si içerisinde versiyonu değiştirmeni sağlayan (adını hatırlayamadım) bir exe dosyası var onu çalıştırıyorsun. O dosya versiyon farkını ortadan kaldırıyor. En son olarakda spearhead'i yüklüyorsun. Aklıma gelenler bunlar, iyi oyunlar ))
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 18/07/2003 :  20:07:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier o dsoya maalesef işe yaramıyor o sebepten internetten indirmek gerekiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/07/2003 :  22:17:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben oyundaki dosyayla sorunsuz çalıştırdım. Sende sorun yarattıysa bilemem. Ama öyle birşey varsa adreside yazsaydında arkadaş indirebilseydi )
Sayfanın En Üstüne Git

n/a
deleted

İleti 59

İletim - 19/07/2003 :  05:27:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1.0 versiyonunda spearhead'deki patch çalışmaz.Tabiki oyunu da oynayamazsın,regedit'ten ayarlıyabilme şansın var ama teknik bilgin güçlü değilse yanlış birşey yaparsan sistemine zarar verirsin,bunu tavsiye etmem,15.3 mb lık patch'le uğraşana kadar (ki bu patch zaten spearhead'in içinde mevcut)oyunun 1.1 Eng veya US versiyonunu al,o zaman patch'i kabul eder ve sorununda çözülmüş olur.İyi oyunlar

KRALDAN FAZLA KRALCI OLMA,HAYATI GERÇEKLERİYLE YAŞA
Sayfanın En Üstüne Git

yrguner_bjk
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 05/12/2004 :  11:35:50  Bilgileri Göster  yrguner_bjk için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Açık bir şekilde yazsan daha iyi olurdu ama ben yinede bildiklerimi yazayı. Öncelikle bu oyunu yüklerken karşılaşacağın en önemli sorun versiyon farkı. Yanlış olabilir ama ülkemizde satılanlar İngiliz versiyon (yada American) Spearhead ise American versiyonu (yada İngiliz)... biraz karıştı ))
Senin yapman gereken önce Mahoo'yu yüklemek daha sonra Spearhead cd'si içerisinde versiyonu değiştirmeni sağlayan (adını hatırlayamadım) bir exe dosyası var onu çalıştırıyorsun. O dosya versiyon farkını ortadan kaldırıyor. En son olarakda spearhead'i yüklüyorsun. Aklıma gelenler bunlar, iyi oyunlar ))

bendede versiyon farkı sorunu var senin dediğin exe uzantılı dosya hangisi?araştırırsan sevinirim

yrguner
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000