AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 HALF LİFE 2 YARDIM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Emriko
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 29/06/2005 :  17:49:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ramim 512 mb bu da oyun için yeterli sanırım zaten sorunun bilgisayarımla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü reset atma olayı oyunun hep aynı yerinde oluyo ve sadece bu oyunda oluyo ısınma sorunu olsa diğer oyunlardada aynı sorunu vermesi lazım
zaten dediğim gibi örneğin bi merdivenin 4.basamağındayken reset atıyo tekrar giriyorum oyuna yine aynı merdivenin 4.basamağında reset yiyorum yani ne bi basamak önce oluyo bu olay nede bi basamak sonra hep aynı yerde
hatta şöyle bişey oldu o merdivene geldiğimde orayı zıplayarak geçmeye çalıştım geçti yani 4.basamağa geldiğimde zıpladım o sıra bilgisayar takılır gibi oldu ama atladı orayı daha sonra başka bi yerde aynı sorunla karşılaştım maalesef yine reset attı ve yine oyuna girdiğimde yine aynı yerde aynı reset atma işlemi gerçekleşti
yani oyunun belli noktalarında reset atıyo anlicağınız arkadaşlar.
çok saçma bi sorun ama böyle:)
Sayfanın En Üstüne Git

ramco17
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 29/06/2005 :  20:47:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş aynı sorunu yaşıyoruz galiba bende de enter the matrix oyununda aynen böyle oluyor epeyce bir aşama kaydettim sorunsuz bir şekilde ama yeni bir bölüme geldim ve adımımı atar atmaz pc kendiliğinden resetleniyor bu sorunun ne olduğunu bende çooook merak ediyorum bu sorun ile ilgili bilen bir arkadaşın yardımını bekliyoruzz..

oyun yapiminda türkler hep arka plandamı kalsın!
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 29/06/2005 :  21:37:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorun oyunda yeni bir oyun alın(Mümkünse kopya olmasın)
Sayfanın En Üstüne Git

ramco17
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 29/06/2005 :  22:32:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni oyun aldım ama yüklerken cd 4 te hata veriyor yükleme tamalanamadı diye uyarı geliyor ama oyun açılıyor...

oyun yapiminda türkler hep arka plandamı kalsın!
Sayfanın En Üstüne Git

buraksadikbasar
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 08/07/2005 :  18:33:13  Bilgileri Göster  buraksadikbasar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi 4. cd de sorun var o zaman ;)

No Comment ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000