AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Görev Yardımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

el_gringo
Üye

İleti 6

İletim - 19/06/2005 :  18:11:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En son Big Smoke la birlikte treni kovaladığımız bölümde kaldım. Nasıl geçicem

Daybreak
Üye

Bermuda
İleti 14

İletim - 20/06/2005 :  10:52:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
trenin ön tarafında 5 tane adam var sen süreceksin smoke adamları tarayacak onlar ölünce eve dönmeni isticek. bukadar
Sayfanın En Üstüne Git

el_gringo
Üye

İleti 6

İletim - 20/06/2005 :  17:32:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
öle de abi admlar ölmüo dnemediim yol kalmadı patikadan trenin üstüne bile uçtum sadece bi tanesi ölüo
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 20/06/2005 :  19:50:48  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer şifre yaparım diyorsan iş kolay.Silah şifresini yaz göreve başla,motorsikletle trenin önüne geç(ama çok gitme görev iptal oluyo)ve sniper ı aç adamları teker teker indir sonra
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 21/06/2005 :  01:35:11  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Trenin en ön sağından gitmeye çalış her zaman, özellikle tünellerde işin çok kolay.Saolsun Smoke çok iyi bi nişancı...

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 23/06/2005 :  10:55:34  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
trenden biraz uzaklaş bi adam öldüğü zaman biraz daha hızlan ama uzalaşmassan sağa doğru ozaman mermi trene geliyo sen bunu yapamazsan ondan sonrakini nasıl yapcan
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000