AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Yaktın beni SWEET
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 22/06/2005 :  13:17:07  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
orcun_snake tarafından yazılan:

bide big smoke abimizin motor işi var adam çokı hızlı kullanıyo tekniği öğretcek var mı

Şimcikilk önce oyun ekranında "KJKSZPJ" yazıyoruz.Sniper ı elimize alıp göreve başlıyoruz.Motora binip hızla trenin önünden geçiyoruz (farkı çok açmaman lazım yoksa görev iptal ediliyo) daha sonra motordan inip sniper ın dürbününü açıyoruz.Trenin üstündeki 4kişiyi tek tek alıyoruz...
Sayfanın En Üstüne Git

gsomer
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 22/06/2005 :  17:23:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
üst köşede puanlar yazıyor ben 1400 yaptım o 1450'yle beni geçti en iyi yaptım oydu bu görev numpad tuşlarıyla olduğunu biliyorum ama bir türlü geçemedim

ömer
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 22/06/2005 :  20:04:39  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bende arabayı zıplatma bölümünde kaldım orada 1400 puan falan yazıyo ama çok kötü falan diyo mission failed oluyo o puan ne
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 22/06/2005 :  20:06:31  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bi de orada para seçeneği var hangisini seçmeliyim
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 22/06/2005 :  21:35:51  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
space e bas
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000