|
| Yazar |
Konu  |
|
|
skyrnnr87
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 17/06/2005 : 19:31:35
|
| slm arkadaşlar ben cs source un botlarını arıyorum ama bi yerden duyduuma göre kendi içinde warmış galiba ama ben çalıştıramadım komutlarını az çok bildiim halde eğer siz bot biliyosanız nerden bulcaımı söleyebilirmisiniz ve ayrıca doru komutlarınıda (benim bildiklerimin doruluundan şüpheliyimde) |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/06/2005 : 21:44:04
|
Oynarken Console'u aç(Escape'in altındaki) ve bot_add yaz çıkar zaten console'da bot yazarsan onla ilgili birçok komut çıkar eski cs sürümlerinde olduğu gibi add_bot değil yani.
Eğer bunu yaptıysan ve bot yoksa herhangi bir arama motorundan cs'ne bot yükleyebilirsin. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
skyrnnr87
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 17/06/2005 : 21:57:41
|
| işte bende onu bulamıyorum arama motorundan arattırdım ama pek işime yarar bişi çıkmadı acaba bildiin bi site warmı acaba |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/06/2005 : 22:56:40
|
| http://www.avaturk.net/dosya.php?id=380 yüklemek için önce siteye üye olman gerekiyor fakat source için mi denemedim |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|