AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 morrowind tavsiye.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

magicbright
Üye

İleti 2

İletim - 17/06/2005 :  16:43:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Morrowinde başlayacağım ama bazı konulara acıklı getirmek lazım.
morrowinde başladım diyelim ondan sonra ek paketleri kurarsam savelerin gitmesi gibi bir problem cıkarmı.karakter konusunda cok kararsızım.Normalde 200 saat olan bir oyun ek paketlerle beraber 300 saate cıkıyor bu yüzden karakterimi uzun süre kullanabilecek çekilde yapmak istiyorum.Hem buyu yapıp hemde savaşçı lmak istiyorum.biraz saçma oldu ama.Daha doğrusu en dengeli karakteri kurmak istiyorum.(Gücümün yetmediği yerde büyü yapıp işin içinden cıkmak yani.)Yardımlarınızı bekliyorum.
(Sistem;amd 64 3500+,asus 256mb geforge 6800 exrteme,2048 mb ddr400 ram,160 gb hdd vs vs)
bence bu oyunu oynarken hiç save yapmamalı tam rp olmalı ama bugla yüzünden problem cıkıyor oyunun tadı kaçıyor.

magicbright
Üye

İleti 2

İletim - 22/06/2005 :  18:48:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herhalde burada hiçkimse morrowindle ilgilenmiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/06/2005 :  03:17:29  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
işin aslı normal oyunun üzerine exp kurunca saveler ile alakalı bir sorun olmaz (convert ediyor saveleri). ama buglar sebebiyle yama yapma imkanın yoksa en azından tribunal exp.'ı yapmak iyi olur. orjinal morroda olan pek çok eksikliği gideriyor.
oyunda yapılabilecek en kötü karakteri bile yapsan sadece hocalarla eğitim yapmayıp yeteneklerini bir kısmını kendin gelistirdiysen 30+ levele ulaşınca zaten pek bir yaratıkta zorluk çekmessin. (bloodmoon'daki yaratıklar zorlar büyük ihtimalle). önceki sayfalarda karakter oluşturma ile ilgili yazılar var; onlarda bir değişiklik olmadı, istersen oraya bir göz at ama unutma ne olursa olsun kendi içine sinecek bir karakterden bir başkasıyla sırf oyun daha kolay olacak veya başkası daha iyi olur dedi diye oynama. yaptığın karakter bazı şeyleri karşılamıysa bile hoşuna gittiyse bırak öyle kalsın.
save olayına gelince her zaman için istediğim yerde save edebildiğim oyunları tercih ederim. önemli olan load etmeden oynayabilmek oyunu ;)
hayat kurtarıcı 2 tanede konsol kodu yazayım şuraya:
" tuşu ile konsol açılıyor bu arada
eğer etrafta dolaşan npcler geçmen gereken kapının önünde filan duruyorsa:
RA
abuk bir yerde takılmış kalmış haraket edemiyorsan
fix me
fix me yaparken fareyi belli bir objeye tıklarsan o objenin yanınında tekrar belirirsin. bu kodları oldukça önemli buluyorum çünkü yukardaki durumlar hayatından oldukça önemli dakikaları çalmakla kalmayıp saçlarının miktarınıda azaltıyor.
iyi oyunlar

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/06/2005 :  01:25:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tasfiye değil, tavsiye olacak ;)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269