|
| Yazar |
Konu  |
|
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 06/07/2005 : 14:42:07
|
|KRONDOR| abi valla okurken gözlerim biraz doldu valla.benden de bi şiir(tamemen bana ait):
Sabahlari birsey yemiyorum, SENI SEVDIGIM ICIN. Öglenleri birsey yemiyorum, SENI SEVDIGIM ICIN. Aksamlari birsey yemiyorum, SENI SEVDIGIM ICIN. Geceleri uyuyamiyorum, KARNIM AC OLDUGU ICIN!!! |
 |
|
|
daredevıl
Üye

İleti 46 |
İletim - 10/07/2005 : 12:47:34
|
GÖNÜL ARZULAR SENİ Arayı arayı bulsam izini İzinin tozuna sürsem yüzümü Hakk nasip eylese görsem yüzünü Ey sevdiğim gönül arzular seni
Yitirdim o dostu bilmem ne yanda Sevgisi gönülde muhabbet canda Yarın mahşer günü ulu divanda Ey sevdiğim gönül arzular seni
Yunus senin methin eder dillerde Sevilirsin bütün bu gönüllerde Ağlayı ağlayı gurbet ellerde Ey sevdiğim gönül arzular seni Yunus Emre
|
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 09/09/2005 : 21:13:29
|
SEN AKLIMA GELİNCE
Senin hayalinle yaşıyorum, İsmini anınca ağlıyorum, Seni rüyamda görmek için, Geceleri hep erken uyuyorum.
Sensiz artık yapamıyorum, Kendimi bir türlü avutamıyorum, Bir an evvel sana kavuşmak için, Gece gündüz ALLAH' a yalvarıyorum.
|
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 09/09/2005 : 21:34:45
|
Bir Adımız Kalacak Yeryüzünde,Bir de....
Bazen sonsuz gökyüzüne bakarak gezerken, Ayaklarımızın altında ezilen kır çiçeklerini görmeyiz bile Oysa,onlar gökyüzünden daha güzeldir. Güneşin kızıllığı vurunca sulara,ateş böceklerinin büyüsü bozulur Lakin gene gece olacak ve büyü sürecektir sonsuza dek.
Beyaz karlarda kardelenler açarken İçimizdeki çiçekler solmuş olacak. Zaman alıp götürecek benliğimizi Gecenin hüznüyle dalgalanan bulutlara.
Yıktığımız gönül saraylarının kalıntılarında Arayacağız yitip giden gençliğimizi. Bir adımız kalacak o ağacın gölgesinde, Bir de kayalara oyduğumuz o kalp.
Düşen yapraklar örtecek hatıralarımızı Güneşle yanıp,rüzgarla savrulacağız Çığlık çığlığa uçarken kırlangıçlar Kendi feryatlarımızı duyacağız derinden
Nihayet biterken upuzun gece Tıpkı boşa geçen ömrümüz Yaşayamadığımız gençliğimiz Doyamadığımız sevgimiz gibi; İçimiz buruk o rüyadan uyanacağız... |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
|
Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146 |
İletim - 10/09/2005 : 15:36:34
|
Arkadaşlar konumuz aşk ama ben de kendi yazdığım bir şiiri dile getirmek istiyorum(Bu arada scorpionfa`ya imzası sayesinde bana ilham verdiği için teşekkür ederim).
Biz kimiz? Ölmek için yaşar,kaybetmek için kazanırız. Görebilirsiniz bizi kuytu köşelerde,ara sokaklarda; Ya da konferans salonlarında,mikrofon başında. Yıkılmak için binalar yapar,rahat etmek için zorlarız kendimizi... Bir marangozun talaşlı ve nasırlı elleri kadar sert, Bir annenin şefkat dolu dokunuşu kadar sıcak ve samimiyiz. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar,yarın ölecekmiş gibi korkarız herşeyden. Heryerdedir sentetik yüzlerimiz,yapay duygularımız. Tanrıdan ilham alır,doğada görür taklidini yaparız. Ne nereden geldiğimiz belli,ne nereye gittiğimiz. Sevgi,aşk,hayranlık yoktur bizim sözlüğümüzde;zevk vardır. Soru işaretleri irdelemez bizi,dolu dizgin yaşarız hayatı,ünlemiyle! Etrafında gördüğün çoğu şey,bizim eserimiz. Heryerde bizim sanatkarlarımız,hepsi de emrimize amade. Rahatlığa ve konforlu hayata giden yol için herşeyi yaparız. Bizler efendileri ve hizmetkarlarıyız o tek kavramın:Maddiyat Kimse bilemez bizi,ya da hergün görür bizden yüzlercesini... Sorgulamaz bizden olanlar,hayatın gerçeklerini. Delidir onlar kendini arayan,"çılgın ve sapkınlar". Nasıl,katılmaya karar verdiniz mi bize? Ama önce şu soruya cevap verin: "Biz kimiz?" |
En sonunda AŞK... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|