AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta san andreas ta "respect"
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

skyrnnr87
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 16/06/2005 :  20:18:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu oyunda yanına 2 3 5.... fln kadar adam alabiliyomuşsun yalnız bunun için respect i upgrade etmek gerekliymiş bunu nası yapacaağımı biliyomusunuz diyelimki onu yaptık adamları nası alcaz??
cvp larınızı bekliyorum

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 16/06/2005 :  20:23:53  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sen playstation 2'demi bu oyunu oynuyorsun yoksa pc'demi?
Sayfanın En Üstüne Git

skyrnnr87
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 16/06/2005 :  20:40:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pc de ve cd versyonuyla ne farkederki
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 16/06/2005 :  21:51:47  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece respectin yeterli düzeydeyse yanına adam albiliosun.Yeterli düzeydeyse adamlarının yanına gidip sağ tuşla hedef alıp g ya da y ye bas.Senle koşmaya başlarlar.Sonra napıcaksan yaparsın...Ps wersionunda yanlış bilmiosam R1 e basıp yapcan bu işi...

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

skyrnnr87
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 16/06/2005 :  22:39:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işte bnde size rspect i nası upgrade edebileceğimi yani yeterli düzeye çıkarabileceğimi soruyom ya:D
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 16/06/2005 :  23:07:55  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Görewleri yapcan işte.. Görew sonunda +respect falan dio ya öyle yawaş yawaş artıo...Başka yolu olduğunu sanmıyorum..

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000