AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 cm5 deki en iyi ve en kötü oyuncular kim???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 16/06/2005 :  15:03:39  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sizce cm5 deki en iyi ve en kötü oyuncular kim???

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 17/06/2005 :  00:52:36  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi yıl için söylediine bağlı..Mesela Anatoli todorov çok süper bio yuncu oluo..(Tabi ki sonraki yıllar için geçerli bu..)

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Elven_AmraS
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 17/06/2005 :  23:42:36  Bilgileri Göster  Elven_AmraS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben en iyi oyuncuları sewmiyorum birsürü genç war alıp şampiyon olmak sıkıcı gerçek bilinen oyuncularla mücadele etmek daha güzel mesela chelsea yi alıp köşe almak varken west ham unitedla ligde kalmak bence daha eğlenceli
Sayfanın En Üstüne Git

g.kilicaslan
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 11/07/2005 :  19:36:34  Bilgileri Göster  g.kilicaslan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyi oyuncu her zaman Evandro Roncatto dur
Sayfanın En Üstüne Git

carlitos
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 19/07/2005 :  20:31:05  Bilgileri Göster  carlitos'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en iiyi anladıkda en kötü oyuncuya ne yapıcan sen sen

asd
Sayfanın En Üstüne Git

cey_cey67
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 31/07/2005 :  13:59:18  Bilgileri Göster  cey_cey67'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun en iyi orta sahası lampard ama epey pahalı, defansa mutlaka yobo adlı oyuncuyu alın.forvet olarak kezman, tevez, delgado idare eder.paraya kıyarsanız mutlaka ronaldoyu alın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000