AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 ekran kartı -taşındı-
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

celalkamil
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 15/06/2005 :  17:08:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ATI Radeon 9250 ekran kartı ile ilgili acil bilgi.Almaya değer mi değmez mi? Yerine ne alınabilir?

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 15/06/2005 :  17:46:13  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Atı markalardan alma derim kardeş tamam biraz kalitesi var ama değmez yani bence git GeForce FX 5200 128mb ama istersen GeForce Fx 5700 256 mb lık alabilirsin eğer düşük bir şey arıyorsan Mx 440 da diyebilirim Tam adamı cevap verdi değilmi..........

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

bergkamp132
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 22/06/2005 :  17:50:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mx 440 ı boşver 128 fx 5200 şu anda hemen hemen bütün oyunları çalıştıryo 5700 de iyi gerçekten

RUUD VAN NISTELROOY
VINCE CARTER
TRACY McGRADY
Sayfanın En Üstüne Git

xoomer
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 26/08/2005 :  13:58:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bırakın Lan nViDia yı Ati Al Oglum Sen Ne Kadar Paran Var Parana GoRe Ati Al 9600Xt Kullanıyom Canavar (HıS Excabılar) Gibi Mukemmel nVidia
var arkadasta 7800 Gtx war Benimkisinden Kotu Battlefield Hep Dounuyo Ama Bende HiC donmuyo ikimizinde özellikleri de aynı 256 Mb Ya:)

Hayata Bir Tık Onde Baslayın XoOOMeR
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/08/2005 :  14:31:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Xoomer, üslubuna dikkat et, sokakta değilsin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 26/08/2005 :  16:00:57  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Donanım olarak atiyi daha başarılı buluyorum ancak iş sürücü olayına gelince ufak bir sapıtma durumu var. bazen bir sürücüde çalıştırdığım oyun yeni sürücüde çalışmayıp bir sonrakinde çalışabiliyor. bendede 9600xt var karttan çok memnumum gerçekten aynı kalite bir nvidia chipsetli karttan daha iyi görüntü ve performans alıyorum. bu alttaki linkte ekran kartının bütün özelliklerini görebilirsin (sayfanın alt kısmında) umarım ingilizce vardır.
http://www.hothardware.com/viewarticle.cfm?articleid=576

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000