AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA SAN ANDREAS SORU EDİTÖRÜ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 13/06/2005 :  21:22:24  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İSTEDİĞİNİZ SAN ANDREAS LA İLGİ SORUNUZU BU BÖLÜME YAZIN BENDE CEVAP VEREYİM.

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 13/06/2005 :  21:24:47  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ÖNEMLİ NOT:SAN ANDREAS'IN TÜRKİYE VERSİYONU İLK 12/13 AY SONRA ÇIKACAK!!
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 29/06/2005 :  16:19:51  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben şu cj den alınan inşaat yıkma görevini yapamadım. o görevin sonunda adamın girdiği tuvaleti deliğe atınca ne yapıcaz onu bi yazarmısın bide çetelerle nası işbirliği yapılıo?

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 29/06/2005 :  16:24:04  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi onu o kuyuya attıktan sonra aşağı in ve çimanto kamyonuna bin sonra
kırmızı çembere arkası denk gelicek şekilde park et.
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 29/06/2005 :  23:11:14  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

skull man
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 03/07/2005 :  18:11:31  Bilgileri Göster  skull man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  skull man için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mükkenmel bir oyun ama nedense beni sarmadı

korkmayın benden
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.11 Snitz Forums 2000