TROAD DA THE SERPENT ROUGE DİSKOSUNDA TAKILDIM KATLAR NASIL GEÇİLİYOR? AYRINTILI AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM. AYRICA BUNUN TÜRKÇE YAMASINI NEREDEN BULABİLİRİM? PLEASE HELP ME!!!
Offffffffff şimdiden söylüyorum çok uzun oldu.Umarım anlarsın . serpent rouge a girince içerdeki adamı öldürüp odasında masasındaki anahtarı ve diğer eşyaları alacaksın . sonra içerdeki koridorun sonundaki kilitli kapıyı bu anahtarla açıp içerdeki iki adamı daha öldüreceksin.Ondan sonra büfenin o tarafta ki eşyaları al ve içerde disko müziğini çalmak için bir şartel var onu indireceksin. Şarkı çalmaya başladığında iki adam daha gelecek.Sonra ikinci kata çık.Oradaki adamlarıda öldür. İkinci katta merdiven var üçünkü kata bağlayan yalnız önü eşyalarla engellenmiş. Sen merdivenin o tarafta yerde itilebilen büyük bir kutu var ileri doğru iteceksin üzerine çıktığında demirliğe tutunabilecek şekilde. Sonra demirliğe tutunarak üzerinde durduğunda ilerleyip karşıya üçüncü katın oaraya atlayacaksın yalnız bunu yaparken bir kaç adım sonra demir yere çöküyor ona göre yap zıplayışını.Üçüncü kattakileri de hallettikten sonra. Disko lambalarının bulunduğu bir aşşağı bir yukarı hareket eden bir alet var. Sen uygun yere gelip onun üstüne zıplayacaksın.Hala arada bir boşluk var aletin diğer tarafına geçip karşıya atlayacaksın.Ulaştığın yerde merdiven var ondan çıkacaksın ilerleyeceksin engeller var teker teker söylemeyim o engelleri geçince zaten en üstteki klübe gibi olan yapının önüne vardığında kapıyı açman gerek bunu yapabilmen içinde güç kazamak gerek. Güç kazanmak içinde aynı alanda aşşağı inmemiş yarı havada duran ve iki tarafı bir birine bağlayan merdivenin yanına gidip bir tekme atmak gerek. Sonra kapıyı açıp içerdeki şartelleri ayarlayacaksın çünkü karşı tarafta ki kutunun içinde bulunan xboxı almak zorundasın.Şartellerden ilkini bir kere ikincisini iki kere çekeceksin.(yalnız odada üç şartel bulunmakta benim dediğim yanyana duran iki şartelin ilkini bir kere ikincisini iki kere çek ) Sonra gidip karşı tarafa kutunun oraya ctrl ye basıp alacaksın. Sonra gene geldiğin klübeye gitü üçüncü şartelide çek neye yaradığını anlamadım onun ve yerde bir anahtar vardı hep onu alabilirsin istiyorsan. O en aşşağı kattaki kilitli kasiyer kapısının anahtarı.O odada para var sadece almak istiyorsan alırsın. Sonra tekrar aynı klübeye gelmen lazım ne yazık ki.Neyse sonra bütün bunları yaptıktan sonra yine külebede kesiştiğinde tek bir kapı var zaten onu açıp dışarı tekrar gökyüzünü görebiliyorsun.
Arkadaş açıklamaış ama birde ben açıklayayım: İçeride polisi öldürün. Masadaki anahtarı alın ve malzemeleri toplayın. Dışarı çıkın duvardaki düğme ışığı yakıyor. Clubün (Disco) kapısını bulun ve içeri girin iki aynasızı öldürün. Tezgahın arkasındaki malzemeleri toplayın. Buradaki düğmeye basarsanız otomatik asansörden malzeme geliyor. Bunları da alın. Sonra kapının yanındaki yüksekliğe çıkıp Antique Recordu alın. Duvardaki şalteri indirin böylece müzik ve ışık gösterisi başlayacak. Gelen adamları temize havale edin. Geldiğiniz kapının yanındaki kapıdan aşağı inin ve telefon kulübesine benzeyen yerdeki düğmeye basın. Tekrar Kulübe gidin Arka taraftaki merdivenden yukarı tırmanın. Sandığı itin ve üzerine çıkıp demir köprüye atlayın. Köprü çökünce karşıya uzun atlayın. İki aynasız daha geliyor onları da öldürün silahlarını alın. Şimdi yukarı aşağı inip çıkan platforma atlayın. Sağ köşeye yanaşın ctrl ye basıp salının sola salınarak devam edin köşeyi dönüp yukarı çıkın. Soldaki merdiven gibi yapıdan bir üst kata çıkın karşıya oradan da parmaklıklı platforma atlayın. Solda boş bir dolap var. Buraya tekrar geleceğiz. Şimdi hafif meyilli platformun üzerinden karşıya atlayın. İleriden demire zıplayıp tutunun ve sola doğru salının ve kendinizi yukarı çekin. Sola aşağı plat forma atlayıp kapıyı açın ve kumanda odasına girin. Burada iki grup kol var. 1 ci grup ışıkları hareket ettiriyor.İkinci gurup kol lambanın içindeki Trinket Boxu (Yüksük kutusu) lambanın boş dolaba girmesini sağlıyor. Kısaca soldaki kolu 2 defa sağdaki kolu defa çekin. Dışarı çıkın köprüye uçan tekme atın. Köprü inince karşıya geçip boş kutudaki Trinket Box u alın. Tekrar kontrol odasına gelin. Bu sırada gelen kötü adamı temize havale edin. Kontrol odasındaki yerdeki anahtarı alın. (Ticket Office Key) Şimdi en alt kata inin. Daha önce açılmayan Ticket Office odasının kapısı açılacak. Buraya girip masanın gişenin önündeki anahtarı alın (Old Steal Key). Yeniden kontrol odasına dönün ve bu odadaki açılmayan kapı artık açılır vaziyette. Açın ve Metro Tünele girin.