AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Balrog mu Gandalf mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 10/02/2007 :  23:15:51  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batmanbatu tarafından yazılan:

Arkadaşlar ben campaingde oynadım.Tüm herolar yola devam ediyor ve siz Balrog ile dövüşüyorsunuz.Zaten Balrog'a bir Ligtning Sword yapınca baya bir canı gidiyor.Tek yapmanız gereken Ligtning Sword dolana kadar Balrog'dan kaçmak ya da ilk büyüsünü yapmak(ben kaçarak yendim).Ligtning Sword dolunca yine yapın ve indirin.Balrog'un yavaşlığı size büyük bir kar sağlıyor.

Campaign kısmında Balrog aşırı güçsüz. Skirmish veya multiplayer'da oynarsan sende farkına varırsın. Bence Gandalf'ın rank'ine bağlı. Rank'i yüksek ise kesinlikle Gandalf yener.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 10/02/2007 :  23:44:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gandalf'ın zaten bi ışık bide elekrik salladınmı Balrog'a yamuluyo zaten Balrog(hele 10 da açılan büyüyüde uygularsan dağatırsın Balrogu ama elektrikten zaten çok etkileniyo Balrog kolay yamultulur)
Sayfanın En Üstüne Git

memo96
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 23/05/2007 :  15:14:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
normal savaş yapıyorsanız (skirmish) balrog öldürebiliyor. çünkü gandalf'ın lightning sword büyüsü çok uzun sürede doluyor. ama campagin'de gandalf çok çok rahat öldürüyor. ama saruman bence balrog'u çok zor yener. eğer wormtongoue büyüsünü yapıp balrog'u kampından uzaklaştırabilirse belki savaşı kazanmak için biraz zaman kazanabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

memo96
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 23/05/2007 :  15:19:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iskelet ordusu çağırınca (tabi varsa) balrog anında ölüyor. iskeletlere bitek nazgullar zara verebiliyor ki nazgullar'ın da çok canı gidiyor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000