AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Tarkan Sanatçımız nasıldır ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

HERO
Üye

Turkey
İleti 269

İletim - 06/06/2005 :  15:30:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

alıntı:
Tarkan sanatçımız ...
şarkıları güzel tamam sözüm yok.ama bir sanatçımıdır o tartışılır.sanatçılık sağdece güzel şarkı söylemekle olmaz.o zaman her şarkı söyleyen sanatçı olurdu(sanki şimdi çok farklı da).sanatçıyı basit bir insandan ya da şarkıcıdan ayırıcak bir takım özellikler olmazsı gerekir.Tarkan şarkıcı mıdır şarkıcıdır.ama bence sanatçı değil.

No Job No Money No School No Girl NO PROBLEM!!!
Sayfanın En Üstüne Git

sevgi_61
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/06/2005 :  16:35:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 06/06/2005 :  20:04:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
la sevgi senin ismin kiz ismi ama cins yerinde erkek yaziyor sonra senin msn adresin fameryaa nin gerçek adiyla ayni niye acabaaaaa ........ :D:D:D:D:D:D

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 07/06/2005 :  09:51:25  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HERO tarafından yazılan:

alıntı:
Tarkan sanatçımız ...
şarkıları güzel tamam sözüm yok.ama bir sanatçımıdır o tartışılır.sanatçılık sağdece güzel şarkı söylemekle olmaz.o zaman her şarkı söyleyen sanatçı olurdu(sanki şimdi çok farklı da).sanatçıyı basit bir insandan ya da şarkıcıdan ayırıcak bir takım özellikler olmazsı gerekir.Tarkan şarkıcı mıdır şarkıcıdır.ama bence sanatçı değil.

TÜMÜYLE KATILIYORUM. Tarkan şarkılarını kendi yapmıyor. başka besteciler fln yapıo. bu yüzden sanatçı değil.

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 08/06/2005 :  14:19:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
MetFC tarafından yazılan:

Kime göre iyi? Tarkanın şarkıları anlamsız ve yararsızdır bence. Tarkan'ın o kadar gözde olmasının nedeni Türk insanının basit ve kalitesiz beğenileri, tercihleridir. Bizim insanımız kaliteli ile kalitesizin ayrımını yapamıyor. Belki de kalitesizi seçmek zorunda bırakılıyor.

sana butun kalbimle 100de 100 olarak katılıyorum Turkiyenin yarısı Muzik Ve Sanatcı nedir bilmiyor cahillikten diyelim ozellıklede istanbul bagdat caddesındekı bıkac salak kızlar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000