şarkıları güzel tamam sözüm yok.ama bir sanatçımıdır o tartışılır.sanatçılık sağdece güzel şarkı söylemekle olmaz.o zaman her şarkı söyleyen sanatçı olurdu(sanki şimdi çok farklı da).sanatçıyı basit bir insandan ya da şarkıcıdan ayırıcak bir takım özellikler olmazsı gerekir.Tarkan şarkıcı mıdır şarkıcıdır.ama bence sanatçı değil.
la sevgi senin ismin kiz ismi ama cins yerinde erkek yaziyor sonra senin msn adresin fameryaa nin gerçek adiyla ayni niye acabaaaaa ........ :D:D:D:D:D:D
şarkıları güzel tamam sözüm yok.ama bir sanatçımıdır o tartışılır.sanatçılık sağdece güzel şarkı söylemekle olmaz.o zaman her şarkı söyleyen sanatçı olurdu(sanki şimdi çok farklı da).sanatçıyı basit bir insandan ya da şarkıcıdan ayırıcak bir takım özellikler olmazsı gerekir.Tarkan şarkıcı mıdır şarkıcıdır.ama bence sanatçı değil.
TÜMÜYLE KATILIYORUM. Tarkan şarkılarını kendi yapmıyor. başka besteciler fln yapıo. bu yüzden sanatçı değil.
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Kime göre iyi? Tarkanın şarkıları anlamsız ve yararsızdır bence. Tarkan'ın o kadar gözde olmasının nedeni Türk insanının basit ve kalitesiz beğenileri, tercihleridir. Bizim insanımız kaliteli ile kalitesizin ayrımını yapamıyor. Belki de kalitesizi seçmek zorunda bırakılıyor.
sana butun kalbimle 100de 100 olarak katılıyorum Turkiyenin yarısı Muzik Ve Sanatcı nedir bilmiyor cahillikten diyelim ozellıklede istanbul bagdat caddesındekı bıkac salak kızlar