AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türkçeleştirme
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 05/06/2005 :  14:05:50  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hani GTA VC yi CM yi sonraa FIFA yı Underground u Sims 2 yi falan Türkçeleştiriyorlar güzel.Ama bunu nasıl hangi programla yapıyorlar?Bende kendime yapmak istiyorum da.Bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.Bilgisi olmayanlar boş boş konuşmasın... LÜTFEN!!!

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 05/06/2005 :  14:37:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk önce şunu sormam lazım:İngilizce seviyen nasıl?İyi bir ingilizcen yoksa bu işlere bulaşma.
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 05/06/2005 :  14:39:47  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İngilizcem iyi de gerekirse yardım da alırım...
Sayfanın En Üstüne Git

classman123
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 15/06/2005 :  18:46:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş reshack diye bi program kullanıyodum bi ara ben onu bi dene ama bu dll ve exe deki yazıları çok kolay şekilde türkçeleştire biliyon eğer ingilizcen biraz iyiyse daha kolay oluyo çokta zevkli
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 17/06/2005 :  19:29:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunların genelde dil dosyaları olur. Misal, english.txt, english.lng gibi. Bunları açmak için editör programlar var. Ben şimdi San Andreas için arıyorum da bulan biri yok mu?

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

mamisarak
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 22/06/2005 :  11:49:07  Bilgileri Göster  mamisarak'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Simone Gxt Editor Programını banada yollar mısınız mamisarak@mynet.com mamisarak@gmail.com

MaMi®
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000