AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Strateji Severlere Şu Oyunu Öneririm
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

hileci
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 05/06/2005 :  12:20:34  Bilgileri Göster  hileci için bir AOL İletisi Gönder  hileci için bir ICQ İletisi Gönder  hileci için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben süper bi strateji oyunu olan stronghold u öneririm ancak 1 i ni dğil crusuder i değil warcraftı değil

En son çıkan Stronghold 2 yi öneririm Süpper grafiklerle kaynıyo oyun

gökhan sıla

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 09/06/2005 :  00:05:52  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ikisini alamadım o oyunun allahın dağında olduğum için :)) ama 1 i çok muhteşem di kimbilir 2. si nasıl olmuştur. çok değişiklik yapmışlarmı yenisinde ???

saygılar....

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

ogrenci1994
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 05/02/2006 :  18:01:00  Bilgileri Göster  ogrenci1994'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ogrenci1994 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyunu stronghold nasıl nerden oynuycan

selçuk
Sayfanın En Üstüne Git

A©®ON
Üye

İleti 24

İletim - 10/02/2006 :  19:04:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Acıkcası ben stronghold crusaderi stroghold 2 den daha cok sevdim.
Neden diye sorarsanız bence bu tür oyunlara 2D daha cok yakışıyor...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 10/02/2006 :  20:37:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bilmiyomda ben ilkini daha çok sevmiştim crusader bana zor geldi bide senaryo falan doğru düzgün değil ben ilkini tercih ederim

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

ayberq
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 14/02/2006 :  18:31:27  Bilgileri Göster  ayberq'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben crusader hayranyımı 2si bir garip geldi 1ini haç oynamadım ama en güzeli crusader ama ben ne zaman oyun açsam oyun ynamaya başlıom oyunun kapatıo nir böle oluo?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000