AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ogame & Travian
 Ogame Şifre Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 04/06/2005 :  17:04:20  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlaar ogamede hani kullanıcı adını yazınca otomatik olarak pparolayıda yazıyo ya.Bende artık yazmıo ama sadece evren1'deki accountta e3'te falan oluyo.Yeni şifre gönderttim ama oda gelmedi 2 gündür hotmail adresine neyapabilirim nerdeyse kruvazör üretimine geçmiştim baştan yapamam lütfen bilen biri cavap yazsın.

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 04/06/2005 :  18:39:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tekrar şifre değiştir bu sefer gelecektir emailine
Sayfanın En Üstüne Git

guraysenova
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 15/01/2007 :  18:54:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
t.H.e W.i.Z.a.R.d tarafından yazılan:

Arkadaşlaar ogamede hani kullanıcı adını yazınca otomatik olarak pparolayıda yazıyo ya.Bende artık yazmıo ama sadece evren1'deki accountta e3'te falan oluyo.Yeni şifre gönderttim ama oda gelmedi 2 gündür hotmail adresine neyapabilirim nerdeyse kruvazör üretimine geçmiştim baştan yapamam lütfen bilen biri cavap yazsın.

ben sana söyliyim bak e mailine gir orada önemsiz postalar var kesin orada ok mu al sen yinede bi bak ok mu belki oraya göndermişlerdir banada aynısı olmuştu

herkese teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 15/01/2007 :  21:59:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2yıllık konuyu nerden buldunda çıkardın?

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000