AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 neden sigaraya başladınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 29/07/2005 :  15:41:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benimki tamammen salak bi özentilik duygusundan başladı ama Allah'a şükür bıraktım..
Sayfanın En Üstüne Git

Darth Visas
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 16/09/2005 :  14:19:10  Bilgileri Göster  Darth Visas'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadadaşlar ben o kırmızı paketi içmek değil yerim be. ben o kırmızı pakete aşık olduğum için başladım. ve hala aşığım.(kısa marlboro) isterse 10 milyon olsun

dark side of the force is a parthway to many abilities some considered to be unnatural
Sayfanın En Üstüne Git

DJThunderDevil
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 16/09/2005 :  23:23:21  Bilgileri Göster  DJThunderDevil için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende basladım ve su an bırakmaya calısıorum ama olmuo bana zarar getireceğini biliyorum ama olmuyor ama bende merak ettim ve basladım 1 tane daha 1 tane daha derken uzadı gitti ve arkadaslarım sigara kullanırken onlardan sigara istiyordum fakat vermiyorlardı ama o zamanlar bende dalga geciyordum ... ne bileyim berbat bir sey olduğunu ama baslamayanlar okuyorsa ben diyorum sakın ama sakın baslamayın..........
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/09/2005 :  08:24:00  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben şahsen başlamadım ve başlamam. Ama tadını falan bilirim. Birkere sarhoşken içmiştim ve birdaha da içmem zaten. Kendi kendimizi öldürmenin bir manası yok çünkü. Bırakın ecelimizle ölelim ;)
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 17/09/2005 :  13:24:21  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
orta okulda başladım ama basket hojası 1 ayda bıraktırdı hayatımı borçluyum o adama yaa HElal olsun hojam sana çok yaşa sen !..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000