AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 muttefik.com
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 31/05/2005 :  14:32:11  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ogame tabii ki çok daha güzel zaten bunu en baştada belirtmişim.Adamların binaların vsnin emri verdiğin anda yapılması çabuk saldırı casus olmaması gibi birçok kötü yanı var ama yinede bence oynanmıcak kadark ötü diil.Zevkler
ve renkler tartışılmaz tabii.
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 01/06/2005 :  10:48:51  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de , çok güzel bir oyun olmsa da başında zaman geçirilecek bir oyun.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

cyberking
Üye

İleti 3

İletim - 05/06/2005 :  12:20:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Oyunu Çözmeden Yorum Yaptınız. Casus olmadıgını Kim Söyledi Orta dünyanın oyunu bu Büyücüleriniz. Kürelerini konustursun. Adam hakkında bilgi toplayın o game yi bende oynadım. Bu oyunu Çözeseniz onun kadar iyi oldugunu anlarsınız. Ellbette rengler ve zevkler tattışılmaz. Oyun Tekrar basladıgında Dereceye girenlere öDüller var. Boşa oynamamış oluyorsunuz.
Sayfanın En Üstüne Git

KOLCHAK
Üye

Belgium
İleti 3

İletim - 01/06/2008 :  01:29:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sa beyler muttefikte suan cok gelismis bir oyundur oyunda ulke no benim 33409 oyuna en son uye olan uyenin nou su arlardaydi 60000 lerdeydi
be gun gectikce ilerliyorrr oyunda sayili oyunculardanimdir oyun hakkinda bilgi iicn msn enimi ekleyin

nkfvas
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000