AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Grand Theft Auto: Vice City - Helikopterler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Midgard
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 29/05/2005 :  16:57:54  Bilgileri Göster  Midgard için bir ICQ İletisi Gönder  Midgard'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hunter isimli askeri helikopteri nereden calabilirim? Bu konuda bilgisi olan arkadas var mi?

Tesekkurler

MARSENES
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 30/05/2005 :  16:01:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ASKERİYEYE BAZEN GELIYOR.MODERN OYNUYOSAN ALBAYIN TEKNESİNİN OLDUĞU YOLDA DİKKATLİ BAKARSAN PİST VAR.

ENESMARAS
Sayfanın En Üstüne Git

Midgard
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 07/06/2005 :  18:31:21  Bilgileri Göster  Midgard için bir ICQ İletisi Gönder  Midgard'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok modern cars yuklu degil bende. bu arada real vice city die bisi var o nasil ?
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 13/06/2005 :  20:51:26  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben pek beyenmedim
Sayfanın En Üstüne Git

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 16/06/2005 :  19:37:48  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben hunter helikopterini aldım ama nasıl eteş ediyo tuşlar neler bilen warsa sölesin

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

Muharrem çelik
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 18/06/2005 :  17:07:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar içinizde gta vice city'nin ses ayarlarını nereden bulacağım hakkında bilgisi olan var mı?(bende yok da)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000