Site kesin görürde bizler görürmüyüz bilmiyorum. En azından kendi adıma bunları düşünüyorum. Yanlız bu konuyu açmak iyi olmuş biraz mesaj sayısını yükseltmiş oluruz (: Bu arada gereksiz mesajları yazarken kendimi Aykrateri'ne daha yakın hissediyorum (: Boş yere mesaj atmak bu olsa gerek... Ve Yönetici ikizlerin 3000. mesajlarını geçte olsa kutluyorum (:
Valla hepinizi tebrik ederim. Benim öyle mesaj sayısına falan dikkat ettiğim yoktu. Hatırlattığınız için teşekkürler. Ben de 100 ü geçeli baya olmuş hayret! Daha önce hiç yüz mesaj atmamıştım. (Sanki hepsini birden atmışşım gibi oldu ya! ) Bakalım gelecek neyi gösterecek. Bakarsınız sollarım hepinizi. ( "Açın kapıları, malkoçoğlu geliyor!" der gibi oldu.) Not: Bakınız mesaj sayısını "gereksiz" mesajlarla yükseltmek için çabalayan yönetici örneklerinden birin daha... Ben.
Gereksiz mesajları hep sizmi atacaksınız ?? Bırakın birazda biz saçmalayalım... Gereksiz bir konu açıp saçma sapan ve anlamsız mesajlar atmak sadece sizlere mahsus bir özellik değil. Bazen böyle yapmak gerekiyorve beni mutlu ediyor... Yaşasın kötülük muhahahahahahahahaha