AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Mesaj 1500
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/05/2005 :  17:14:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz önce üyeler kısmına bakarken mesaj sayımı gördüm 1499... 1500'e bir kalmış diye hafif bir gülümseme geldi yüzüme. Aslında bu gülümseme mutluluktan dolayı oluşan bir gülümsemeydi diyemem. Daha çok acı bir gülümsemeydi. Çünkü eski üyelere bakınca pek çoğunun şu yada bu sebeplerden siteden ayrıldığını hatırladım. Eskiler hele bizim gibi gedikliler çok az kaldı buralarda (: İşte bu düşünceler aklıma geldi ve 1500. mesajımı böyle bir konu için harcamayı uygun gördüm.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/05/2005 :  18:50:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz de hızla 3000'e gidiyoruz. Artık biz de bir konu açarız :)

Üyeler sayfasına baktım da, 1000 mesajı geçen sadece 6 (yazıyla altı :)) kişi var. Güzel mi, kötü mü karar veremedim ama daha fazla olsaydı daha iyi olurdu sanırım. 1500. mesajını kutlar, hayatında başarılar dilerim

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 28/05/2005 :  19:00:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Krondor Kaan abi silmeseydi üyeliği bizde geçecektik ama ne yapalım.Yaptık bir hata sildi oda.
Sayfanın En Üstüne Git

ŞiRiNe
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 28/05/2005 :  19:04:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kutlarım Rappier...:):)

Bende Hakkın Kaldıysa,Sevildiğin güne say...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 29/05/2005 :  18:32:31  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mesaj sayısının eskilikle ne kadar alakası var bilemeyeceğim be rappier hocam. bende en az senin kadar eskiyim (zamanında bir database yenilemesi sonucu üyelik uçmuş ve mesaj atmamı gerektirecek bir konu görmediğimden oldukça uzun süre mesaj atmamıştım -belki senden eskiyimdir? :)) mesaj sayısı yanda görüldüğü üzere. özellikle üyelerin zamanla ortadamdan kopması aslında çokta doğal bir durum. okul-ev zamanla iş-ev diye evrime uğrayıp hele birde denkleme "çocuk" girmişse insanlar pek forumlarda geçirecek zaman bulamıyor. belki anormal olan bizlerizdir? ne olursa olsun internet üzerinde kendimi evimdeymiş gibi hisettiğim nadir (belkide tek) yer burası, sanırım ömür oldukça; yönetici arkadaşlarda bizden bıkıp kapı dışarı etmezlerse (:D) daha uzun süre buralarda olacağız.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 29/05/2005 :  23:02:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Generals tarafından yazılan:

Krondor Kaan abi silmeseydi üyeliği bizde geçecektik ama ne yapalım.Yaptık bir hata sildi oda.

Kader, bu olsa gerek. Benim de 1000'e yakın msjım olacaktı (Hiçbiri okunmaya değer şeyler değil) Ta ki...

---

Rappier;
Nice mutlu 1500'lere.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa