AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 yeni bilgisayar alıcam
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 05/06/2005 :  14:51:11  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hem oyun canavarı istiyorum diyorsun hemde pahalı diyorsun.Eğer gerçekten oyun canavarı bir makina toplayacaksan 800-900 YTL'yi gözden çıkar.
Sayfanın En Üstüne Git

JUUAN
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 23/06/2005 :  10:23:43  Bilgileri Göster  JUUAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SEN COŞMUŞSUN GALIBA O EKRAN KARTI NE ONU FİRMALARDA BİLE KULLANMIYORLAR NORMAL İSİNİ GÖRECEK BİR EKRAN KARTI AL YETER HUZİLİ MASRAF NİYE GERİ KALAN PARAYLA OYUN ALIRSIN İŞTE AMA ALMAK İSTEDİĞİN BİLGİSAYARI 3000$ A FALAN ALIRSIN
Sayfanın En Üstüne Git

Fatrix
Üye

İleti 11

İletim - 30/07/2005 :  01:06:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer AMD alırsan evdeki ısınma (kalorifer,soba vs. ) sistemini kaldırmanı öneririm.Çünkü acayip ısınıyo
Ama yerinde olsam amd 3800 e verecegim parayı p4 3.2 ye veririm daha ii
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/07/2005 :  02:29:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
AMD'lerin ısınma problemi yeni AMD'lerle birlikte halloldu. Eğer ısınan yeni AMD'niz varsa, fan'ının yanlış yerleştirilip yerleştirilmediğini kontrol edin :) Ayrıca eğer yeni işlemci alırsam, ilk tercihimi sanırım AMD'den yana kullanırım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 30/07/2005 :  08:07:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Fatrix tarafından yazılan:

Eğer AMD alırsan evdeki ısınma (kalorifer,soba vs. ) sistemini kaldırmanı öneririm.Çünkü acayip ısınıyo
Ama yerinde olsam amd 3800 e verecegim parayı p4 3.2 ye veririm daha ii

Arkadaş belliki oyun sitemi alacak ve oyun sitemlerinde en iyi performansı amd verir...Yeni çıkan fx 57 serisi ise bu konuda 1 numara intel yerlerde sürünüyor şu an...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000