CM 4 çıktı onuda alıcam ama daha almadım ya ban fener bahçe için taktik verirmisiniz 3-5-2 oynatıyorum 1 veya 2 maç kazanıyorum sonra kaybediyorum 5-3-2 oynatıyorum kaybediyorum lütfen cevap atın ve hangi oyuncuları koyacagımı söylerseniz sevinirim okan buruk u aldım ve hakan şükürü tuncay ıda aldım serhattıda çıkardım alt yapıdan ama OLMUYO
GK_Rüştü (yazmama gerek war mı acaba) DC_Fatih A. DC_Mustafa D. DC_Mirkoviç DM_Kim Kallstrom (en ii genş oyuncu herkes bilir bence) DM_Johnson veya Steviç (johnson acık daha ii bence) AMR_Kemal AMC_Yusuf (bazen yusuf batırıyo alternatif Ceyhun) AML_ben Alexander Farnerud'u almıştım..... FC_Serhat(olmadı tuncay veya washi ama kesinlikle vladamir yada rebrov diil!!!!!) FC_Ortega
Bu taktikle trabzon'a bide dandik bi takıma daha yenilmiştim ama gsyi 5-1 ve 2-0'la, bjk'yi de 4-0 ve 3-2lik skorlarla geçtim... Şampiyonlar Liginde Çeyrek Finalde Man. Utd'ye elendim.... Forvet için Jardel çok ii bi de dewamlı kontratı dolacak kişileri ara ve bul bedavaya Canizares'ten Ramelow'a, Gustavo Lopez'e kadar biçok kişiyi getirdim.....
Bol Şanslar............
"And the wind blows through my heart Shivers me one last time As I now reach out in the dark No One There".........