|
| Yazar |
Konu  |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 20/06/2005 : 11:38:35
|
| 3-2 oldu. san antonio tim duncan ın süper performansıyla uzatmalara kazandı . 96-95. SA alacak bence . 19 REBOUND aldı Duncan. Billups 34 sayı 7 asist 5 rebound yanlış hatırlamıosam. detroit şampiyon olursa MVP BILLUPS diorum. ginobili ilk 2 maötaki oyununu son 2 maçta da sergilerse SA kazanacağı için MVP MANU diorum . bakalım nolacak |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/06/2005 : 13:15:07
|
| MVP Spurs kazanırsa Duncan'dan başkasına gitmez. Seri 7.maçta çözülür. Sabahki maçın yıldızı Horry'di. Kritik üçlükleri ve enfes smacıyla. Birden acaba Carter Spurs'e mi transfer olmuştu diye düşünmeye başladım. Malum Horry de 36 yaşında. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 20/06/2005 : 18:39:00
|
| Dün gece oynanan maçta Spurs Detroit'i 96-95 yani bir sayı farkla mağlup etti.Robert Horry 5.8 saniye kala attığı efsaneleşecek üçlüğüyle takımına maçı kazandırdı.Ne büyülü adammnış bu bea ! |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
ginobili_71
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 21/06/2005 : 20:00:11
|
SAN ANTONİO SPURS
tim duncan , manu ginobili , brant barry , tony parker ,robert horry , ...
hepsi birer MVP adayı
ama en yararlısı bana kalırsa EMANUEL GİNOBİLİ |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 21/06/2005 : 22:13:06
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
MVP Spurs kazanırsa Duncan'dan başkasına gitmez. Seri 7.maçta çözülür. Sabahki maçın yıldızı Horry'di. Kritik üçlükleri ve enfes smacıyla. Birden acaba Carter Spurs'e mi transfer olmuştu diye düşünmeye başladım. Malum Horry de 36 yaşında.
36 yaşında 6 şampiyonluk yüzüğü hiç de fena değil aslında. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|