AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 En İyi Türk Rock Sanatçısı Kim?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 16/09/2005 :  16:35:57  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mor ve Ötesi ve Şebnem Ferah.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 17/09/2005 :  17:23:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla dolu var çoğu da yazılmış: bence başta mor ve ötesi - kıraç - manga - kurban - eski athena (yeni albümleri beni soğuttu walla)
ama nie kimse yazmamış ya bence şu anda en iilerden kesinlikle OGÜN SANLISOY diyorum

güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz!
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 01/10/2005 :  22:57:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pek iyi tanımama, sadece bir kaç şarkısını dinlememe rağmen Mavi Sakal bu kategoriye girmeyi burda sayılan tüm grub ve şarkıcılardan daha fazla hakediyor. Özellikle İki Yol şiddetle tavsiye edilir. Ve tabiki Türkiye de rock-metal dendiği zaman akla ilk gelmesi gereken Pentagram listenin başında sayılmalı. Bunların dışında, Mor ve Ötesi son albümleriyle underground dan çıkıp bayağı populer olmalarına rağmen fena değiller. Kıraç bence bambaşka ve türkiye de başka kimsenin yapmadığı folk rock yapmaya gayret ediyor gibi. Şebnem Ferah yine listenin üst sılarında yer alır. Teoman zaten emekli olduğunu son albümleriyle gözler önüne serdi. Manga ve Kurban ı zaten saymıyorum ve Athena rock yapıyorsa ben bir daha Türkiye de rock müzik dinlemek felan istemiyorum. Bence rockcu bu ünvanı sahnede kafa sallamak, elinde gitar tutmak, tvlerde konserlerde karizma yapmak amacıyla kendini kasım kasım kasarak değilde sahnede veya tvde Bush a Amerika ya hakaret ederek, insanlar açlıkten ölürken göbeği kendisinden önce ilerleyen insanlara küfür ederek hakederler BENCE. Bu kriter göz önüne alındığında ülkemizde rockçu da yoktur rock müzik de. Umarım ben yanlış biliyorumdur.

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 02/10/2005 :  02:35:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şebo konserde pek iyi deeldi.Hele bi replikas kabustu.
Emme mor ve ötesi iyi.Athena ve manga da iyi.Fifa 2006 müziklerinin içine manga ve atheneda alınacakmış.
Pilli bebek mesela baya hoşuma gidiyo.Kro bilir....
Kazım koyuncu (rahmetli) iyiydi...Toprağım nur içinde yatsın..

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/10/2005 :  00:45:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kro bilir değil, Kro sağolsun diyeceksin :D

Pilli Bebek, Türkiye'nin en iyi rock grubudur bana kalırsa. Yeni albümleri çıksa da alıp dinlesek zevkle... Şebnem rock yapmıyor, gerekli gereksiz bağırıyor sadece :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000